6/01/2014

hello summer !

Tästä se lähtee: unettomattomat yöt, terveellisten herkkujen napostelu, tallilla oleskelu .. vihdoin vapaa

Ensiksi pahoittelen blogin hiljasuutta. Mikään postaus ei ole päässyt julkaistavaksi saakka tai ensiksi pitäisi saada semepostus pois alta mutta .. No siitä olisi videopostaus (editoitu) ptänyt saada tehtyä. No videonmuokkausohjelmani pd ei halunnut olla yhteistyössä. Koosteitakaan en saanut ladattua. Tunteja tässäkin on mennyt aika monta ohitse.
Yritän ne tässä väsätä kun on aikaakin. Kuitenkin, ajattelin vain kertoa minne olisi matka kesällä. Mulla on nimittäin monta kurssia ja yksi lyhyt leiri perrassa. Estekurssi, joka alkaa jo huomenna ja tehoeste joka on sitten heinäkuun lopussa. Totta kai Perra on kuvoissa mukana, suuntana on 4. leiri ! Olisiko joku tulossa sinne päin ? Kommenttia vois pistää alas, olis kiva tietää minkälaista porukkaa on tulossa :)

Tuntejakin ja valkkoja riittää eli heppa kesä edessä! Olisiko jotain erityistä toivetta minkälaista postausta haluaisitte noista kursseista/leireistä ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !