6/03/2014

huippufiiliksiä sekä kompurointia

Heippa taas! En vaan saa alta pois noita postauksia joten taidan skipata (paitsi semepostausta). No tässä menin vähän aikaa sitten Edwardilla kouluvalkassa. Voi vitsi kun meni hyvin! Tunti oli kokonaisuudessaan yksinkertainen, sillä menimme koko ajan samanlaista kulmikasta ympyrää, mikäköhän sen nimi oli. Menimme läpi kaikki askellajit. Aluksi olin hukassa tien kanssa, mutta sehän olikin vain kääntämistä ja suoristamista. 

Sain koko tunnin aijan ponin liikkumaan ja laukatkin meni eerittäin hyvin, ponille on vieläkin toi vasen vaikea mutta kyllä se kehittyy! En keskittynyt mitenkään pään olinpaikkaan vaan ainoastaan kääntämiseen sekä suoristamiseen ja tuli ihan hyviäkin pätkiä. Mua harmittaa kovasti, että Eetulla on niin paljon kisaajia .. Olis kiva saada E alle kisaradoilla.Tosiaan mulla oli kesäloman alettua myös estevalkka, jossa mun siis piti mennä ensiksi Hugolla, lihapullalla, mutta pääsin lopulta vanhan tuttavuuden selkään, Spotin. Alkuverkassa poni oli ihan pää pystyssä enkä oikein osannut ratsastaa ja olin ihan hukassa. Onneksi poni lopulta rentoutui eikä näyttänyt enää meno ihan kauheelta. 

Verkkahyppyjä otettiin ristikolle sekä ympyrä puomilla. Joka kerta en saanut suoraa linjaa .. En suoraa ponia ympyrällä .. Hyviä hyppyja tuli kuitenkin. Verkkahypyt otettiin myös kavaleteille, hehe samta virheet. Jos oikein muistn seuraavaksi tulimme ''kahdeksikkoa'' ja vitsi kun poni vaihtoi hyvin tuli hyviä hyppyja .. Seuraavaksi tultiin rata kai kaksi kertaa eka kerta oli ok toisessa tulikin kompurointi ekoille kavaleteille kun tuli liian juureen. Koko loppu radan jännitin liikaa vaikka poni kaiken hyppäsi. Taas valittelen kun teksti oli lyhyttä ja hieman epäselvää kun kirjottelee näitä yhen aikaa yöllä :D 

''ennen ja nyt'' tyylillä !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !