6/22/2014

menneitä päiviä

Olo helpottuu päivä päivältä, kaikki hetket unohtuu päivä päivältä ja kun niitä ajattelen se sattuu. En tiedä onko se hyvä vai huono. Oon saanut paljon muuta ajateltavaa ja pohdittavaa, monet ovat jutelleet ja auttaneet mua ja isot kiitokset siitä. Mä tiedän, että mun pupunen on nyt poissa. Oon käynyt pari kertaa ponia moikkaamassa tallilla ja sunnuntaina meni se viimeinen kerta. Oli niin ihanaa nähdä poni syömässä iloisena muiden kanssa .. tietämättömänä. En oo enää niin järkyttnyt miltä kuulostan, vai pitäisikö. Tiedän vaan että ponin on nyt ehkä parempi olla.

Maanantai

Tähän postaukseen ei enää lisää nyyhkykirjoituksia tule vaan PIKAkatsaus viikolta. Siirryn nyt aika kauas kahden viikon taakse maanantaihin, jolloin menin Maryllä, taas. Tunti meni aika puita päin. Tuli kieltoja, onnistumisia ja taas epäonnistumisia. Mary vaan luisuu esteestä ja töks. Radalla oli paljon erikoisesteitä ja nää oli meidän ekat, joten .. osaksi ne kiellot hyväksyn. Hirveästi tunnilla ei ehditty hypätä, oli sen verran paljon ihmisiä.

Tunnin perään menin vielä Fabiennella ja jestas! Ei siitäkään mitään tullut olin kiireinen, jännittynyt, väsynyt .. Tuntiin mahtui laukat, pohkeenväistöt ja kolmikaariset. Sain ihan kivoja pätkiä jokaiseen paitsi laukkaan. Poni oli vino ja en päässyt edes laukkaan mukaan, ei edes peppu pysynyt penkissä. Oi voi ..Tiistai

Ponivalkka, sieltä löytyi jotain niin hienoja ulottuvuuksia! Ratsuna toimi siis Spot, joka ei usein koulu tunneilla ole allani. Koko tunti mun piti vain keskittyä rentoutumiseen, eli hengitä. Oma rentous on ollut mulla aika pitkä projekti mutta tää tunti edisti sitä paljon. Sain pätkittäin hyviä kohtia itseni ja ponin osalta. Katsomassa oli pari pientä lasta ja tää hermostutti mua ja totta kai jäi Spottiinkin ja alan aina säheltämään. Pikku hiljaa tajuan ja pääsen jyvälle! Odottaen sitten syksyn tunteja.. 
Perjantai

Jos joku ei ole tästä päivästä jyvällä katsokaa alempi postaus, kuitenkin tältä päivältä jäi yksi tunti kertomatta. Ratsukseni sain uuden poni Zackin! Kyseessä oli korvaustunti joten mitenkään hankalaa hommaa ei tehty mutta perus juttuja. Zack oli aika herkkä mutta ei sitten kuitenkaan, mutta sittenkin oli. Kuunteli hyvin istuntaa mutta jäi aika helposti pohkeen taakse. Tunti meni kokonaisuudessaan aika hyvin.Maanantai

Taas oli edessä kaksi tuntia ja yllätykseksi hyppäsin zackilla ja menin vielä perään sillä koulua! Innostus oli suuri sillä ponilla oli estepenkki ja panssari. Kauhean raesateen jäljiltä päädyttiin maneesiin ja hypättiin aika yksinkertaista hommaa. Pari kertaa poni teki säälittäviä temppujansa mutta oli tosi kiva hypätä! Muistattaa hiukan Elvistä ja Karoa. 

Koulutunti oli aika jäykkää ei toiminut niin hyvin kuin perjantaina mutta saatin kivan rehellisiä ja hyviä pätkiä kuitenkin! Tehtiin paljon ympyrällä töitä ja mahtui siihen vielä jotain muutakin, jos vain muistaisin..

pupunkin kanssa otettiin kuvia : ' )

2 kommenttia:

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !