6/05/2014

tuleeko tylsää?

Siinäpä kysymys. Jotkut teistä varmasti ovat suunnitelleet kesän täyteen tekemistä sekä hommia. Tai sitten vain on aikomus lököillä ja rentoutua ennen syksyä. Itse tiedän hyvin mitä teen milloin ja missä, sekä tylsän päivän varalle olen suunnitellut tekemistä. Halusin tehdä tällaisen postauksen, jossa kerron suunnitelmista hiukan.

Kesä on niin hienoa aikaa ja parhaita muistoja on viimeisiltä vuosilta jäänyt tallilta, ja sama toivottavasti jatkuu. Heppailu leppävaarassa käy taukoamatta valkoilla, kursseilla sekä hoitopäivillä. Tosiaan heinäkuussa on myös kesäkisat, joita odotan oikealla innolla! Yksi kurssi menikin jo nimittäin estekurssi jonka menin Brunolla, vitsi kun oli kivaa! Ja kursseista parhain on vielä edessä. Arvaatteko? No valmennuksia onkin satunnaisesti, eli perus tallipäiviä. Kuva viime vuodelta .. C- Anne


Älkää kuitenkaan vielä huokaisko! 2012 lähtien olen istunut joka kesä autossa, ihaillut kauniita maisemia .. Astun ulos ja katson peniön ponitalli kylttiä! Se on joka vuoden kohde ja tällä kertaa on suuntana 4 leiri kuten jotkut tietävätkin. Perniö on aina ollut se ykköspaikka mihin pitää mennä. Katsotaan mitä tänä vuonna syntyy. Hienoja ideoita on mulla tosiaan pääkopan sisällä! Ja kuvahan on siis viime talvelta.

Hepoista viis! Tänäkin vuonna on suunta Ruotsiin Pinjan kanssa. Perus suunnitelma Gröna Lund, here we come. Ei myöskään unohdeta Hollisteria ja muita kauppoja. Yritän kuvata paljon materiaalia jotta tänne voin sitten oikean kuvakasan sitten julkaista! pelottaako? Sitä odotellessa .. Gröna Lund !


Tylsän päivän varalle olen myös keksinyt vaikka mitä! Kun päivä on kaunis eikä tekemistä vain keksi otan siis esiin oman listani johon kuuluu: huoneen siivoaminen, lenkki, koneen tyhjäys, esteiden korjaus, ulkoasujen suunnittelua, kisujen kanssa oleskelu ja hoito, blogijuttujen suunnittelua, videoiden edistelyä ja totta kai auringon otto. Nämä ovat tällaisia töitä joita pitäisi oikeastaan saada alta pois ja päätin ne säästä kesäpäiville. Hehe ..

Blogin suhteen mulla löytyy kortteja hihasta sekä paljon yllätyksiä, joten kannattaa olla hereillä. Toisaan suunnittelin olla tosi aktiivinen tämän kanssa, mutta aika monta kertaa tämänkin olen sanonut. No ehkä kesä auttaa. Tosiaan tällaisia erikoispostauksia ja videoita olisi tulossa..
normipostakset:
noloja tilanteita ja naurettavia hetkiä
welcome to my real life
heippa vaatekaappi
Denver
taiteilijan silmin
videot:
covereita
kulisseissa
mielipide: kisaaminenEsimakua estekurssista! Sen yritän tässä saada kasaan .. Kuva: Sara Pajunen

Miltä kuulostaa?
Mitä te teette kesällä, oletteko tehneet alustavan suunnitelman?
Ovatko kaikki muutenkin kesähorroksessa kun kommentteja ei näy?
2 kommenttia:

  1. oo vähänkö kiva postaus ja kivoi tekemisiin ! vois itekki tehä jonku tollasen listan ettei vaan tulis tylsää ;) ja niit videoit vaa tulemaan ! ja postauksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos (;; ! joo hyvä idea tosiaan on (:

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !