7/08/2014

upouusi kaveri

Tässä ihan vähän aikaa sitten tallille saapui uusi ponimimmi nimeltään Minnie. Poni on väriltään hiirakko, suht iso rakenteinen sekä super suloinen tytsy! Tänään kouluvalmennuksen listassa luki nimeni perässä Minnie. Kaksi tunnetta törmäsivät, innostus sekä pettymys. Olisin halunnut mennä kisaponilla, mutta uuden tuttavuuden selkään hyppään joka kerta enemmän kuin mielelläni.

Heti ensimmäiseksi selkään noustuani Minnie tuntui aika isorakenteiselta ja askeleet aika isoilta ja hiukan liidokkailta tai ainakin nosteli jalkoja. Ohjien keräämisen jälkeen keskityimme lähinnä istuntaan ja rentouteen. Minnie tuntui kävelevän jo alusta asti aika oikein päin, mutta keskittyminen herpaantui (uusi ympäristö?). Jatkoimme asetuksilla, ja poni taipui mukavasti, mutta nakerteli kuolaimia ja heitteli päätään. Tämä jatkui aika pitkälle tuntia. Asetellessani ulos, keskittyminen herpaantui herkästi. Jatkoimme ravilla ja näillä samoilla asetuksilla jos oikein muistan. Ravatessa Minnie pyrki kivasti eteenpäin joten sain keskittyä tehtävään. Aika nopeasti siirryimme ympyröille ja homma jatkui taivutuksilla. Minnie taipui juuri kivasti, mutta narskuttelu jatkui. Pian napattiin parit laukat, ja jestas kun tuntui isolta! Laukat muuten eivät nousseet kauhan helposti, kai saan vain syyttää omia epäselviä apujani..

Pitkin ohjin kävelyn jälkeen jatkettiin eri ympyröillä näillä taivutuksilla ja laukoilla. Silloin sain kivasti läpi taivutukset ja jestas kun tuli hyviä pätkiä! Narskutus lakkasi ja poni kulki kivasti ja oikein päin. Laukassa tosin hiukan vei ja lähestyttiin miniponejen peppuja uhkaavasti. Mutta muuten sielläkin tuli kivoja pätkiä. Ympyröiden jälkeen annoimme pitkät ohjat kun opettaja ohjeisti tehtävää.

Seuraava homma oli pidennykset ja voltit. Tie oli lyhyen sivun keskeltä pitkän sivun keskelle ja parin askeleen päähän voltti. Pidennykset olivat ihan ok. Olisin voinut olla hiukan rohkeampikin. Volteilla oli alku säätöä, mutta sain tosi kivoja pätkiä loppuun! Lopulta poneille taputukset ja olinkin jo ojentamassa hoitajalle Minnietä. Tunnista jäi super mukava fiilis!

Koko tallipäivästä vielä pikku kuvapommi, huom pikku ..


1.


2.


3.


4.


5.

6.

7.

8.

9.


Kuvat : Minnie kuvat, Pinja ja loput omaa käsialaa

2 ylimmäisessä kuvassa komeilevat siis Pinja ja Kerri ja yksi kuvauskeikkakin mahtui mukaan. Huomaa muuten että moni on muuten ottanut tuon haasteen vastaan! Kiva että moni on kommentoinut. Yrittäisin saada tätä blogia jalkeille ja lisätä entistä enemmän erikoispostauksia ja haasteita ja videoita ja .. Niiden tekeminen on yllättävän vaikeaa, mutta yritetään! Onko niiden suhteen mitään toiveita?

pari kysymystä .. 

- tykkäisittekö jos tulisi enemmänkin kuvia tallipäivästä yleensä? esim. kavereista otettuja kuvia..
- Onko erikoispostausten/haasteiden/videoiden suhteen toiveita?
- mikä oli Minnie kuvista lempparinne?

14 kommenttia:

 1. 1. ja 5. kuvat oli ehkä mun lemppareita!
  Ja ois se kiva jos ois muitaki kuvia just esim kavereista :)
  (just jos laitat postauksen loppuun kysymyksiä tai sellasia ni sit jaksaa helpommin kommentoida tai sillei vaikee selittää! :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi 2 on myös mun yhet lemppareista, joo otan huomioon tulevaisuudessa (: joo, ymmärän itse lukijana että se antaa ideaa kommentoida !

   Poista
 2. hitsi vie, tuli hirvee hinku hepan selkään ! toi minnie näyttää super kivalta ja proo rideri siel seläs ;) 1. ja 5. oli munki lemppareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ala nopeesti tulla sieltä kuusesta (; ! Ja kiitokset ^^

   Poista
 3. Menitte niiii hienosti :* ja waldoki selkeesti tykkäs siit ;) ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha sä wurstin kaa sit :* jep, rakkautta ensi silmäyksellä ;)

   Poista
 4. Mun mielestä voi tulla enemmänki kuvia! Kiva aina nähdä sillee monipuolisesti kaikkee :D
  Minnie kuvista lempparit (mullakin) 1&5 <3
  Erikoispostauksia, jotain videolla toteutettua...? Jonkun kamun kanssa?

  Kattelin siinä kentänlaidalla ja aa ne Minnien askeleet näytti niin hienoilta! Upeesti menit sillä!! <3 :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi kiitokset ja juu tää olikin tällainen pieni kuvapommi ;) !

   Poista
 5. woow minnie näyttää mageelta ! aika kivasti menee :)

  VastaaPoista
 6. Oi ihana milloin minnie saapu lepuskii minkä rotuinen ja ikä? Ihana on poni ja upeasti menet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi saapui 5.7 lauantaina ja ikä taisi olla 9 v mutta rotua en muista (: kiitokset !

   Poista
 7. Mun lempikuvat 1,4 ja ois kiva jos tulis l tallipäivä kuvina ja videopostausta ja ootko sä ruvennu hoitaa jotain uutta ponia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: ! Joo zackiä, olenpa unohtanutkin kertoa sen täällä !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !