7/11/2014

uutta tuttavuutta & kuvaussesioita

Taas kaikkien mutkien kautta pääsin hepan selkään. Tällä kertaa ratsuna toimi Kerry, uusi tuttavuus. Taas selkään noustua poni oli aika herkkä tai poni reagoi ratsastajan liikkeisiin aika herkästi. Kepalla oli oma toimiva moottori ja kuunteli hyvin apuja. Tunti ei ollut niin tasokas sekä päivä oli kuuma tuntiin sisältyi aika perus juttuja. Siirtymisiä, pysähdyksiä .. Keskityimme istuntaan. Vaikka mitään hankalaa ei tehty, taas avautui pieniä lukkoja ja tunti sujui hyvin! Lopuksi otettiin pieni maasto kävely. Tunnista en ala selittelemään mitään, mutta teidän iloksi sain Anniinan sekä Nean kuvaamaan ja tässä siis kooste..Älkääs turhaan masentuko pian alkaa sadella kaikkea muuta kun tuntipostauksia, mutta odottakaa. Ennen ruotsia on jopa pari erikoispostausta jo suunniteltuna. Ja pian vaihtuu myös ulkoasu, kun tämäkin on ollut suht pitkään .. Mutta tosiaan tässä torstai päivänä tuli pari otosta pihalla ponin kanssa. Sepe ei tosiaan oo vielä tottunut noihin kuvauksiin ja olikin aika hankalaa pitää poni paikallaan !Tosiaan tämä postaus olikin aika tällainen pika päivitys! Ruotsi on ihan nurkan takana ja kohta sitten siellä lököttelen, en tiedä tuleeko siellä minkään kaltaista päivitystä. Voisihan sitä päivää piristää parilla erikoispostauksella.. Kuitenkin vielä yksi postaus ennen sitä ja sen saattekin huomenna! Nyt tämä blogi onkin ollut aika aktiivinen postausten suhteen!

Tuleeko postauksia teidän mielestä ehkä liiankin kireään tahtiin ?

15 kommenttia:

 1. Ihana postaus taas!<3 sun istunta on tosi hyvä et miten osaat istuu noin hyvin!? Kun mä yritän istua harjoitus ravissa nii hytkyn ihan hulluna vaikka oonkin harrastanu ratsastusta melkein neljä vuotta... Mutta juu kivoja kuvia oli ja oot tosi nätti. Eikä haittaa vaikka postauksia tulee usein niitä on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset (: pitää vaan osata mukautua hevosen liikkeisiin, se vie aikaa, mutta kyllä sä varmasti opit ! kiva kuulla (:

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Ja ei haittaa ollenkaan että postauksia tulee usein, päinvastoin :)

  VastaaPoista
 3. onks tolla kerryllä kuolaimettomat? :) ja tosi hyvin meet! jatkatko ti 19.30-20.30 tunnilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eei, kepalla on olympiat (: kiitos, joo siellä vielä köpöttelen !

   Poista
 4. Miten saat noi kuvat ja videot noi isoksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuvat muokkaan ite ja käytän sitten alkuperäistä kokoa ja videot HTML:än kautta. Kannattaa googlata, tässä vähän hankala selittää :-D

   Poista
 5. Oiii ihania kuvia, taas kerran! ;) Mun mielestä ihan hyvään tahtiin tulee postauksia :)

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus ja ihan sika kivoja kuvii! Kiva vaan jos postaat tällei vähän useemmin :)

  VastaaPoista
 7. Sofia ihana postaus, niin kuin aina... :) <3

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !