8/18/2014

alkaako kärsimys?

kuvat : omaa käsialaa, Siiri, Sara 

Pitkä ja leppoisa kesä on nyt tiessään, ja edessä on pitkä ja kylmä syksy ja vielä talvi, mitä kärsimystä! Vai tuleeko koko loppu vuosi olemaan niin kauheaa? Kesähän on vähän sellaista aikaa ettei mitään jaksa tehdä ja silloin vain levätään. No mulla ei mikään työ suju eikä etene kesäisin. On niin kuuma ja muutenkin on sellainen ''en jaksa'' moodi päällä. Arki tuo mieletäni kivaa ryhtiä elämään. Syksyllä on muutenkin niin paljon tapahtumia ja kaikkea odottamisen arvoista että .. Alla muuten nautinnoillisesta hetkestä muisto ..:D


Heppa rintamalla on ollut suht hiljaista. Kävin kuitenkin valmennuksissa ja koulutunnilla jumppailemassa, Kepan kanssa. Nythän on tulossa kisat niin pitäähän sitä treenailla. Niistä muuten en jaksa alkaa tarkemmin keskustelemaan, mutta saattehan te edes pari kuvaa tiistailta.Tiedättekö muuten mitä on tulossa esim. 6.9? Nimittäin hubertus, ja pääsinkin ratsastamaan ja syömään sinne! Toivon, että siitä saisin jotain kasaan ja toivotaan, että menen jollain tutulla ja turvallisella.. :D (jos zack on alla en voi luvata pysyväni siellä!)  Myös varmastikkin moni on suuntaamassa lokakuussa HIHS:siin, ja niin on minäkin Ronjan kanssa! Ja marraskuun alussa on tiedossa estedemo, ja olis tosi mieletöntä päästä sinne hyppäämään! Ratsukoita ei tosin ole vielä valittu, mutta toivotaan parasta. Ei myöskään unohdeta kaikkia kisoja, sillä nyt olisi suunnitelmissa mennä lokakuussa B:eehen ja marraskuussa 80cm! Miltä kuulostaa nää kaikki tapahtumat?


Kivat uutiset eivät lopu tähän nimittäin, kun vihdoin pääsin aloittamaan koneen tyhjentämisen ette arvaakkaan mitä kaikkea löysinkään! Innostuin sitten tän jälkeen penkomaan kuvasivustoja ja hauskoja kuvia vain tuuppasi esille. Näistä keksinkin tehdä erikoispostauksen johon kasaan kaikki hauskat ja vanhat kuvat ja jopa joitain julkaisemattomia vanhoja että tuoreita videopätkiä. Ei ne ideat kuitenkaan siihen jääneet, muuta en niitä vielä paljasta.. Alhaalla laimeaa esimakua ..
Viimeisenä mutta ei todellakaan tylsinpänä  paljastan sen hoitoponiin liittyvän asian .. Joka tosiaan epäonnistui. Suunnitelmana olisi ollut että olisin alkanut hoitaa Kerryä. Tää oli kuitenkin ihmeellisen vaikeaa ja päädyin itse lopulta siihen päätökseen että ei, ei onnistu. Noh tällaista sattuu.. Mulla olisi aika paljon uusia ja isoja asioita kerrottavana mutta niistä en sano vielä mitään, ei tiedä vielä mitä tapahtuu. Haha, ette varmastikkaan tiedä mitä ne ovatkaan !


Tässä vielä Idasta & Spotista 3 vuoden kunniaksi tällainen ! linkki videoon

Ja vaau yli 140 lukijaa jo ! pitääpi nyt sen kunniaksi jotain kivaa saada aikaseksi ..

Miltä kuulostaa ? 
jäikö joku mietityttämään ? 
ps. toivottavasti tästä sekamelskasta sai jotain selvää :-D


10 kommenttia:

 1. kiva postaus, hitsí en malta oottaa noita juttuja mitä vihjailit! ;) Noi Kepa kuvatki oli tosi kivoja ja nooi oranssit pintelit oli ihan super suloset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha en itekkään malta odottaa niiden ajakohtaa ! haha joo pinjan idea, mut kiitos (--: !

   Poista
 2. En tiennykkään että sunki ois pitäny alkaa hoitaa kerryä, harmi ettei onnistunu :/ Kiva postaus ja ihanalta näyttää toi kahvijuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oli suunnitelmissa mutta niin .. kiitos (--:!

   Poista
 3. Miks aina pitää keksiä "yllätyksiä" joissa ei ikinä ole mitään yllättävää tai sitten ne ei ikinä paljastu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ne ole yllätyksiä, ne ovat tilaisuuksia minulle enkä keksi niitä teille pitääkseni jotai jännitystä yllä :D ?

   Poista
 4. sofiaaa useemmin postauksia ! Tai sit mä päivittelen tätä 24/7 nii tuntuu et postauksii tulee liian harvoin xD ? mutt hirveee et sit mun kaa lähtene hihsii ?? ������ :'( nojoo, hyvä postaus mut lisää kiitoos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä päivittelet :D ? Ja päivittelen aina ku ehin ku mulki on elämä .. Mut ollaa sovittu ronjan kaa, varattu liput ja sä et oo ees puhunu asiast joten tuu leit D:

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !