8/02/2014

haudasta noussut

tää blogi on ollut oikeasti lähellä kuolemaa

Vaikea sanoa mitä mulle kuullu, koulut alkaa, kaikki vanha katoaa eikä mikään tunnu enää kotoisalta. Blogi on ollut lähellä kuolemaa, kun kirjoittelu ei ole inspannut ollenkaan ja olen päättänyt antaa itselleni lomaa. Heppa rintamalla kaikki tuntuu menevän tosi huonosti vaikka ihan niin se ei kuitenkaan mene. Kaikki tuleva stressaa vaikka lomaa onkin vielä jonkun aikaa. Tää tunne ei kuitenkaan ole sellainen masentava ja surullinen, vaan vähän kyllästyttävä. Kuitenkin tulevassa on asioita jotka innostaa mua jatkamaan. Tapahtumia, jotain uutta .. 

Heppailun kannalta on siis ollut aika kummallisia fiiliksiä. Ratsuna on siis toiminut pitkään Kerry ja Zack, upeat murut ! Kepa oli siis alla koko opettavan estekurssin ja toivotaan että ratsu pysyy jatkossa esteillä. Normituntien alettua Kepa on ollut tooosi jännittynyt ja hermona .. Ollaan sitten vähän riehuttu siellä tunneilla, mutta hei pää pystyssä kohti uusia nöyryytyksiä! Sepe onkin ollut ennen estekurssia sekä eräällä hauskalla leikkitunnilla. Kisatkin Sepen kanssa mentiin !


Kuitenkin, postaukset. Niin monta on tekemättä ja päätänkin skipata pari syystä tai toisesta. Kaikki erikoispostaukset, videot, mielipidepostaukset, coverit .. kaikki tekemättä. Lupaan yrittää herätellä tätä ehkä tulevaisuuden omistavaa blogia syksyn aikana, varsinkin vidoiden ja mielipidepostausten suhteen. Mulla riittää ideoita, mutta jos teille tulee jotain mieleen kertokaa ihmeessä, uudet ideat ovat aina tervetulleita. 

Kuitenkin tulevasta paljastelen sen verran, että nyt on sellainen vekotin huoneessa että saan tehtyä tarkkojakin hommia helposti .. Ja totta kai Photoshop ! Nyt varmaankin alkaa tää bannereiden väsäily ja postailu myös ulkoasun parantamisesta. Tulevaisuudessa videoiden määrät yrittävät kasva, milloin mistäkin aiheesta .. mutta niitä odotellessa. 

Aika ymmärrettävää jos ette keksi mitään sanottavaa .. :D 
Mutta hei tuliko jotain kysyttävää ?

4 kommenttia:

 1. Millon teet vastaus postauksen ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin sanoa että tulee ens viikolla (:

   Poista
 2. Millon teet sen arvioin blogisi postauksen.. Ei oo näkyny :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli harkinnassa että sen skippaisin mutta tiedän että moni olisi varmastikkin pettynyt niin päätin että sen kuitenkin teen .. no katsotaan miten jaksan kirjoittaa :'D

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !