8/29/2014

Mitä sanoa?

kuvat : omaa käsialaa, Sini, Pinja
Mitä sanoa? Mulla ei meinaa syntyä mitään tekstiä, ei sanoja tai lauseita. En kuitenkaan tullut tänne jaarittelemaan, mulla ihan aihetta tänne tulla postailemaan. 

Ihan ensiksi haluisin ehkä kertoa, että tässä lähipäivinä syntyi videopostaus ja lataus epäonnistui totaalisesti monta kertaa. Videopostaus tehtiin tiistaina 26.8, päivä oli täynnä epäonnea ja pelon hetkiä. Mielestäni siitä tuli aika epäonnistunut, mutta jos sen haluatte voin vielä yrittää.


Jatketaan vähän eloisimmin fiiliksin, nimittäin yksityistunnista! Ja yllätys yllätys listassa luki, Zack. Ennen tuntia mä olin ihan paineissa, uskallanko mä mennä, miten menee ... Kävelin aluksi kentällä ja alku tunnista päästiin kentällä köpöttelemään ennen kuin alkoi sataa ja siirryttiin maneesiin. Aloitetaan kuitenkin kentällä työskentelystä. Ihan aloitukseksi mentiin kolmikaarista ja kaarteet mentiin läpi ikään kuin väistöllä, oon unohtanut miten sen voisi sanoa mihin tällä hommalla tähdättiin (:D). Sepe lähti jo miedosti panemaan vastaan tässäkin hommassa, mutta saatiin hyviä pätkiä! Homma jatkui keski ympyrällä ihan samoin tavoin ja jestas kun tuli hyviä pätkiä kun nämä 'väistöt' onnistuivat ja poni kulki mukavassa muodossa! Kaikki muuttui kun jatkettiin työstöä asetuksin maneesissa ..Aloitus maneesissa oli sama kuin kentällä ympyrällä, poni ei antnut kuitenkaan yhtä nopeasti periksi. Jatkettiin laukassa samalla tavalla, muttei niin hyvin tuloksin Sepe ei antanut periksi niskan suhteen, mutta laukkas kuin estehevonen joissain pätkin, vautsi! Laukkojen jälkeen kuvaaja karkasi ja me jatkettiin ravissa asetuksien kanssa, siinä karkas tiet, varmastikkin myös istunta. Poni vaan pani vastaan ja multa meinas oikeasti loppua voimat kesken ja nappasin jo laukoissa satulan kaaresta kinni pitääkseni käden paikallaan. Lopputuloksena hikinen poni ja ratsastaja! Kaiken lopuksi kuitenkin niin tyytyväinen ja iloinen poniin. Mahtavia nää yksärit ..Taas siis yhtä kokemusta rikkaampina ja idea mennä Zackin kanssa B:eehen ei kuulostaisi, edes niin huonolta tän tunnin jälkeen. Harjoittelua vaan, onneksi tässä muutenkin vielä kuukausi aikaa... Blogia seuraavan kerran päivittelen varmaankin tiistain tunnista ja viikon päästä hubertuksesta! Lopuksi vielä kuvia päivältä ..
Haluatteko että yritän saada tiistain videopostauksen tänne saakka?
minkälaista postausta hubertuksesta?

17 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus :) ! Olis kiva jos yrittäisit laittaa sen videopostauksen tänne (:

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Ja joo videopostaus ois tosi kiva saada tänne! Katotaan jos mäkin uskaltaisin lähtee kisaa ees C:hen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja yritetään! Juu kisaamaan vaan (:

   Poista
 3. pikkasen kirjoitusvirheitä .....

  VastaaPoista
 4. joo videopostaus! ja hubertuksesta videopostaus. ja millon vastauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukei (: ! Ainiin hyvä kun muistutit, tänään varmaan alan väsäilemään tubeen !

   Poista
 5. hyvältä näyttäää ;)
  haha ihana waldo tos vikas kuvas :D♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos ;) hän on niin lutunen :3 !

   Poista
 6. wau näyttää hienolta ! ylöspäi vaa :)

  VastaaPoista
 7. Joo beehen vaan Zackin kanssa ! Ja ihania kuvia (: zack osaa olla kuvissa toisin ku milton XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep treeniä vaan niin hyvä tulee ! Kiitos ja juu se on oppinut, milton ei oo viel hoksannu :'D

   Poista
 8. "Mulla olisi aika paljon uusia ja isoja asioita kerrottavana mutta niistä en sano vielä mitään, ei tiedä vielä mitä tapahtuu. Haha, ette varmastikkaan tiedä mitä ne ovatkaan !" No millos paljastuu..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeastaan varmaan pari jo ensi postauksessa (: eli tänään ..

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !