8/06/2014

mitä tehdä ?

Mielessä pyörii kysymys miksi, miksi mä kirjoitan tätä blogia, mitä mä muka hyödyn siitä? Postauksia kirjoittaessakin mieliala on ristiriidoissa. Tykkään kuitenkin jakaa mielipiteeni maailmalle ja pitää päiväkirjaa/treenipäikkyä. En kuitenkaan tiedä mitä tehdä tulevaisuuden suhteen. Mielessä on myös käynyt rajata blogin aihepiiriä ja pitää vaan ulkoasuhelppi blogia. En vaan osaa päättää. Mitä siis tehdä?

Kuitenkin taas pienet kuulumiset .. Pari koulutuntia tässä olen mennyt Kepalla ja wautsi, hyviä fiiliksiä! Eka, oma tunti meni niin ja näin. Poni oli tosi jännittynyt ja tunnin teemana oli suoristukset jotka eivät menneet kovin sulavasti. Tunnin jälkeen totesin, että epäonnistumisista oppii parhaiten ja laitoin muutenkin tän tunnin väsymyksen piikkiin.

Toinen tunti ol taluttajien tunti ja menin ilman satulaa ekaa kertaa! Poni tosiaan yllätti mut kunnolla, ei ollut yhtään niin jännittynyt mitä yleensä ja sain ponin reagoimaan pohkeeseen paljon paremmin hyvällä tavalla. Tunnin teemanan oli myös suoruus sekä käsien vakaus ja nää onnistui erittäin hyvin. Huomaa, että meidän suhde on parantunut! Poni luottaa muhun hyvin. Kamerasta vielä kuvia .. ->Mitä mieltä olette, mitä tehdä ?

16 kommenttia:

 1. mun mielestä tää sun blogi on tosi kiva tälleen. Tai tykkään tosipaljon lukea ihan perus tuntipostauksia, ja ku sulla on aina hyvälaatuisia kuvia mukana! Mä en kannata tän blogin aihepiirin muuttamista, mun mielestä tää on paras tällasena sekablogina :) Muutenkin sun blogi on yks mun suosikeista ja tykkään ihan hirveesti lukea näitä postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo .. se aihepiirin muuntamisen takana oli oikeastaan aika ja inspi .. mutta kiva että täällä on aktiivisia lukijoita (:

   Poista
 2. Vastaukset
  1. harkinnassa on mutta kiva että aihe piiri kiinnostaa sua (:

   Poista
 3. Mun mielestä sulla on tosi hyvä blogi! Jatka mitä teet, heppailua ja mielenkiintosia postausaiheita, ja tietysti sun kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mietinnässä on mutta jos moni on sitä mieltä niin .. :D

   Poista
 4. eikä xd ihana toi karoliina:DDD mut joo must tää on kiva näin!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ep kuvaaja aina valmiina ;) joo katotaan miten kauan jaksan XD

   Poista
 5. Mun mielestä tää blogi on hyvä näin. Sun kannattaa myös miettiä että mitä hyötyjä sä oikeen odotat bloggaamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep sehän onkin isona kyssärinä .. että oot oikeessa !

   Poista
 6. Nää kuvat on tosi ihania :'3 Tykästyin tosi paljon sun muokkaamistyyliin!

  VastaaPoista
 7. älä lopeta , sul on tosi ihana blogi ! :)

  VastaaPoista
 8. eieieiiii et saa lopettaaa! Sä osaat aina kirjottaa jotenki niin hyvin ja sul on aina hyvälaatusia kuvia ja ei et vaan saa lopettaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha hyvä että mulla on aivan ihania lukijoita, joten voin harkita todella syvästi :'D

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !