8/22/2014

onnen kyyneliä ja kamikaze loikkia

kuvat : Milla, omaa käsialaa, Tuuli, Siiri
Luulot aktiivisesta kirjoituksesta on historiaa .. Hirveän vaikeeta, mutta yritän tsempata!

Noh otsikko sijoittuukin torstaihin sekä perjantaihin mutta aloitetaan tiistaista. Tiedossa oli jo, että ratsuna ei toimisi tuttu Kerry. Arvelin ensiksi Zackia, noh listassa lukikin Milton! Viime kerta olikin kesällä kun siellä satulassa kävin. Oli mukavaa vaihtelua kepan suhteen ja luojan kiitos piuhoja ei tällä kertaa otettu mukaan maneesiin. Poni yllätti ja toimi tosi kivasti, mutta mitään erityisen hienoa tällä tunnilla ei koettu. Kuvia tältä tunnilta ei ole, mutta julkaisematon kuva kesältä löytyy ja totta kai tilanne kuvia..Siirrytäänpä kuitenkin torstaihin .. Joka oli aika katastrofaalinen (sana?), eli ratavalkka, Kerry. Poni oli aika intona jo verkasta asti. Verkattiin itsekseen ja alotin sekoituksella hölkkäystä ja vakavaa ratsastusta(?) Poni tuntui kuuntelevan kaikkia apuja hyvin paitsi pidätteitä, mikä nyt ei ollutkaan mikään yllätys. Rata oli suht pitkä ja aloitus oli ravipuomeilla ja sinne mahtui aika paljon ympyröitä esteen kera, sarja, linjoja ..

 Homma alkoi pieni osa kerrallaan ja itse ongelmat lähtivät ympyrällä olevasta kavalettipystystä, kun hyppäsin ennen heppaa (siitä muuten onkin kehittynyt ihka uusi ongelma mulle) ja koko etste kaatui ja kauhea tömähdys satulaan ja kauhea rakettilähtö. No selässä pysyttiin, tän jälkeen ei kuitenkaan luottamus ollut ollenkaan kohdallan ja tuli sarjan b osalle nopea käännös ja taas yhellä jalustimella tasapainottelu. Lopulta ristikkorata jotenkin ongelmitta. Jäihän sitä harmittamaan istunta ja kaikki virheet ja .. huhh. Taskaan ei kuvaajaa ollut (harmi) ja taas vanhoja kuvia missä ilmenee istuntaan liittyvät ongelmat.
Siirrytään hyviin hetkiin .. Perjantaihin, silloin listassa luki Zack. Innoissani hyppäsin selkään hyvällä fiiliksellä. Ponihan sitten yllätti. Alku aloitettiin olemalla uran sisäpuolella ja keskityttiin ponien raviin ja käyntiin .. rytmi, vauhti, nopeus  ja näin. Ponin käyntiin sain heti kivan rytmin ja nopeuden, ravissa se oli kuitenkin ihmeellisen vaikeaa saada ne takajalat ponnistamaan.

Puolessa välissä siirryttiin salmiakkikuviolle ja tehtiin siirtymisä laukassa ja sepe nosti laukat ajatellen kivasti ylämäkeen ja ulkopohje toimi! Tää oli kiva kuvio ja saatiin hyvin rentoja pätkiä ei pelkästään ohjia ajatellen vaan pohje mukana. Lopulta mä aloin vain löytämään nappuloita ja ja jestas, mä olin päässyt yhden askeleen eteenpäin poni liikkuu rennosti ja tuli myös askelia jossa takajalat pyöri niin upeesti! Sitä fiilistä ei voi vaan kuvailla miten onnellinen mä olin, ei vaan voi.tärkeysprossat vaan kasvaa 

ps. tääkin postaus kirjoitettu yötä myöten


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia etenki toi vika ! :-) Mul on pari kuvaa susta ja Zackista tolta perjantain tunnilta, voin vaikka laittaa niitä heti ku saan koneel netin toimii :D

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !