8/10/2014

pitkään ja hartaasti odotettu ..
.. Banneripaja on nyt avattu! Se ei kuitenkaan ole entisensä, se on nyt laajempi juttu, se on nyt blogi fiksaaja. Muua siis mikä blogi fiksaaja? No itse nimi on vain taidenimi, sillä en voi kutsua sitä pelkäksi banneripajaksi, koska se on enemmän. Blogi fiksaaja vastaa kaikkiin ulkoasuun liittyviin kysymyksiin, tekee erillaisia tilauksia liittyen grafiikkaan ja blogien ulkoasuihin, silloin tällöin tekee postauksia liittyen bannereihin ja ulkoasuihin. Kaiken takana on siis vain minä eikä kukaan muu. Kuitenkin tällä hetkellä teen gimbillä bannerit kun photoshopin osto on vielä vaiheessa ja tämän aloitus on vain pieni testaus miten tämä idea ja tilausten teko onnistuu ..

Blogi fiksaajalla on oma sivustonsa tuolla välilehdissä ja tähän postaukseen en ota tilauksia vastaan! Huomatkaa myös tilatessa lukea ohjeet erittäin tarkkaan, sillä ne saattavat poiketa yleisistä tilausohjeista.
Miltä kuulostaa ?

Minkälaisia vinkkejä/apuja haluisitte minun kasaavan blogi fiksaaja postauksiin?


Aijotko tilata jotain ?


+ Mulla on myös ihan pieni yllätys liittyen hoitoponiin. En kuitenkaan kerro sitä ihan vielä, asiat pitää saada järjestettyä ja sovittua. Mutta sitä odotellessa .. ;)

8 kommenttia:

  1. eikä, ihan mahti idea ! kannatan ;) päätit sitten myös pitää meitä jännityksessä, kauhee velmu >:(

    VastaaPoista
  2. Koska teet sen kysymyspostauksen odottelen sitä kauheesti:)

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !