9/27/2014

AIKA KUOLLUT VAI

kuvat : omaa käsialaa, Milla, Nelli, Hanna

Äh mitä mä oikein teen. Tekstiä ei synny vaikka kuinka yritän tai haluan. Tosin ei tää syksy ole alkanut kovinkaan sulavasti. Ei minkään suhteen, ei koulun, bloggauksen, tai heppailun kannalta. Tästä tää kuitenkin pitää ryhdistäytyä ja elämä alkaakin pikkuisin askelin tasaantua. Asetetaan tavoitteita ja jatketaan niiden tuottamalla polttoaineella eteenpäin. Mitenköhän paljon niitä tavoitteita löytyykään.. Tästä mä aijon kyllä tsempata myös bloggauksen suhteen. En teidän lukijoiden takia, vaan tyytyväisyyden saavuttamiseksi.


Siirrytään vähän heppaisempiin maisemiin, nimittäin nyt kisalistoilla helppo B:een kohdalla lukee oma nimi ja toiveheppana Zack. Ratana toimii tällä kertaa helppo B saksalainen kouluratsastusohjelma A1. Tää rata sisältää peruutuksia/pysähdyksiä, keskilaukkoja .. Meidän heikkouksia. Tässä kuitenkin suht paljon treeniaikaa, joten ei suotta hätään. Yhdet treenit on mahtunut jo mukaan ja Sepe toimi superisti! Laukassa kuolaintuntuma hävisi ja pysähdykset .. No mikään ei ole täydellistä. Kuvien seassa myös pari kuvaa lauantailta kun päätettiin Hannan kanssa ottaa pari otosta!


Uuu! Tässä onkin ollut vähän aikaa liikutusponin etsintää, mutta aika tuloksetta. Kuitenkin pitkällä jankutuksella (:D) olen saanut hiukan tulosta ja löytänyt ehkäpä yhden ehdokkaan. Tästä hienosta yksilöstä ei yhtään sen enempää, kun ei ole varmaa. Kuitenkin tiedoksi, kenties vielä lähiaikoina saamme yhden päätähden lisää.
8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa et meette B:hen! :3 söpöjä kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, katsotaan mitä siitä tulee :'D mut kiitos!

   Poista
 2. tarkotatks liikutushepal vuokrist vai? :) ja tsemii kisoihi ja treenaamisee näyttää jo nyt kuvien perusteel tosi hyvält :)

  VastaaPoista
 3. huippu menoo ! kivoi kuviiki löytyy :)

  VastaaPoista
 4. vuokrista on kyllä tosi vaikea löytää pk seudulta tän ikäisenä D: Onnea niihin kisoihin! :3

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !