10/26/2014

KUVAPOSTAUS PART1

Miks sun blogiis ei pääse? Ooks poistanu sun blogis? Mites sun blogille on nyt käyny?

Joka puolelta satelee jotenkin muotoiltuna kysymys missä blogi. Tarkoitus oli pitää blogi yksityisenä rempan ajan mutta se vaihde jäi vähän kauemmaksikin päälle. No inspi katosi enkä jaksanut kirjoittaa sanaakaan.. Lopulta ulkoasukaan ei valmistunut millään ja oon tosi pettynyt lopputulokseen. Lisää ajatuksia blogin suhteen varmaankin seuraavassa postauksessa ja kaikki mennytkin tulee varmaankin kohta tänne saakka..

Teiltä tuli muuten kuvapostauksen suhteen paljon hyviä ehdotuksia! Pitääpä tehdä näitä partteja parikin ..

7 kommenttia:

 1. Banneri on aika samanlainen kuin edellinen. Hieno se toki on mut odotin ehkä vähän isompaa muutosta ulkoasuun. Ihanat kuvat tässä postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ulkoasu meni ihan plörinäksi suoraan sanottuna .. mutta kiitoksia (: !

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihan hirveen hienoja kuvia <3

  (joo, toi eka kommentti failas :D)

  VastaaPoista
 4. pidän paljon tosta uudesta ulkasta ja se sopii tänne hyvin!! ja mitä tohon bloggailuun tulee nii sun blogi on ehdottomasti yks mun lempiblogeista ja kirjotat tosi ihania postauksia ja pidän niistä tosi paljon! vaikutat kivalta mitä nyt susta kuulen juttuja ja tuntisin sut jos näkisin vaik tallilla mut sä et varmaan ees tiiä kuka mä oon :'D noo, älä kuitenkaan lopeta ❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana saada tällaisia kommentteja, kiitoksia !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !