10/11/2014

VAIHTEET TÄYSILLÄ

Mistäs tästä nyt aloittaisi?

Pimeässä huoneessa alkaa nopeasti soida mikäs muukaan, kun herätyskello. Pettymykseksein huomaan, ettei ole lauantai. Mietiskelen hetken, että mikäs koe se niistä kuudesta olikaan tänään. Aika epävarmana istahdan koulun penkille ja saan valkoisen paperin nenän eteen. Pitääpi kiiruhtaa ennen kun aika valuu käsien lävitse. Käyn välitunnilla kavereiden kanssa läpi vastauksia ja tiuskiskelen miksen laittanut sitä tiettyä vastausta siihen kysymykseen mitä ajattelinkin alunperin. Pian seisonkin jo ulkona ja kiroan miksi en ottanut sitä sateenvarjoa mukaan, mistä voittenkin päätellä loput. Lopulta makoilen melkein kuivana sängyllä ja päätän sulkea silmäni hetkeksi ennen, kuin pitää napata seuraava kirja laukusta ja aloittaa tuskalliset kaksi tuntia pelkällä lukemisella. Pettymyksekseni huomaan, että koenumerot ilmestyivätkin jo samana päivänä. No eihän ihan sitä kympiä tullut, mutta minkäs sille nyt enää voi. Aika väsyneenä ja vetelehtivin askelin kaadun sänkyyn. Vaikka väsyttää, uni ei meinaa tulla. Lopulta herätyskello soi ja sama homma alkaa ja jatkuu...

Surukseni nämä kasin jaksjoen viimeiset viikot muistuttavat aika paljonkin koeviikkoja. Ihan liian paljon. Vaikka itse sanonkin, aika hyvin tässä on ponnisteltu eteenpäin ja aika hyvin tuloksin!
Mutta se niistä koulujutuista, ja siirrytään blogijuttuihin. En ole ehtinyt (enkä jaksanut) päivitellä ollenkaan blogipuolta saati sitten vastailla kysymyksiinne tai suunnitella ukoasuja/bannereita. Ideoita on kyllä riittänyt, ja on postauksia työn alla. Jonkunlaisen tauon jälkeen on siis hypähtänyt paljon kerrottavan arvoisia juttuja mieleen..

No aloitetaan ihan normista heppailusta! Treenejä on tähän mahtunut aika paljon ja koosteita mitä en ole ehtinyt oikein julkaisemaan. Tähän sakkiin kuuluisi parit treenit Zackin kanssa.. Ponin kanssa kerra kerralta on vaan parantunut, ja mehän mennään nyt tänä sunnuntaina kisoissa B:eehen. Eka pätkä on vähän yli viikon takaa taluttajien tunnilta. Sain ponin mukavasti läpi ja hyvin pohkeen ja ohjan väliin! Laukat olivat sitten aika kauheita.. Toka kerta oli kouluvalkasta viime perjantailta ja poni oli ihan super! Aiheena oli eteenpäin pyrkiminen ja täähän toteutui tosi hyvin Sepen kanssa. Tällä kertaa myös laukat oli hiukan paremmat kuin viime kerralla, ja lisäykset .. Voou! Vika kerta olikin omalta tunnilta.. Päätin ottaa kannukset käyttöön ihan vaan harjoitukseksi. Koko tunti meni kokonaisuudessaan hyvin, mutta poni painoi aika pahasti varsinkin avoissa, no itseppä en ollut tarpeeksi napakka! 
Huomenna sitten kisat .. Aika mukavin fiiliksin lähden, kun ollaan saatu paljon treenejä Sepen kanssa alle enkä mitään muuta ole hakemassa kun yli 50%. Rata vaikuttaa kivalta (helppo B A1), mutta epäilen suuresti kaikkien keskiaskeleitten näyttävän pidennyksiltä ja pyhsähdykset ovat kuin alkeiskurssilaisen käsialaa...:D

Noh .. ehkä mä lopetan tähän, mutta varmaankin huomenna saatte tän viikonlopun aikana kootun myweekend:in !

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän zack menee! Jeeee myweekendii ootellessa😊😉

    VastaaPoista
  2. AIKA MUIKEA TUO ALIN VIDEO, ON TAINNUT OLLA OIKEIN MAHTI KUVAAJA

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !