11/26/2014

MITÄ KUULUU?


Heippa heei! Mites teidän viikko on alkanut? Sillä mun osalta, aika huonosti. Ei yksinkertaisesti jaksaisi.. Tässä keskiviikkon iltana päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja istahtaa koneen ääreen. Kaiken lisäksi jaksoin jopa koota kuvat viime sunnuntain ostoksista, mutta katsotaan muistanko enää mitään hintoja ja kauppoja! Tuotteisiin olen ehdottomasti tyytyväinen. Kaikki ovat ikään kuin lisä valmiisiin asuihin! Niitäkin voisi täällä jossai vaiheessa esitellä.

SISÄKENGÄT, BIKBOK 19,95 // TAKKI, H&M 39,99 // VYÖT, KAPPAHL 12,95 // NAPAPAITA, BIKBOK 12,95 // DONITSI, H&M 2,95 // tosiaan meikeistä ei mitään muistikuvaa, mutta on maybellinen fit me tuotteita 


Aiheesta toiseen hypäten mulla on ollut aivan jouluinen fiilis taas kerran! Tässä on yritetty leipoa jotain jouluista, sisustaa huonetta jouluisempiin tunnelmiin, suunniteltu joulukalenteria tänne blogiin, tehty listää kavereiden että omista joululahjoista.. Mitä kaikkea voikaan tehdä liittyen jouluun! Kuitenkin aika tuloksetta.. Jos jotain saisin aikaiseksi (esim. sisustusideoita, tai lahjaideoita) heittelen niitä sitten tänne tosiaan. Nyt on ollut kiirettä ettei edes ole ehtinyt ideoita edes ajatella, tallilla vaan oon hengaillut ja ratsastellut. Kamera ei kuitenkaan ole päässyt tunneille saakka, harmillisesti. 

Hähh .. Stopstopstop. Tää teksti on pelkää soppa vailla ideaa ja aihetta. Jestas kun olen vielä huono kirjoittelemaan normista arjesta, .. ''lifestylestä''. Ei millään keksi mitä kirjoittaa ja millä tavalla? Kaipa sitä pitäisi lukea näitä laadukkaita lifestyle blogeja, että tyyli kehittyisi. Ei varmastikkaan ole kovinkaan kiinnostavaa lukea tällaista .. No ehkä kuitenkin lopetan tähän tämänkin kämäisen postauksen! Yrittäkää kestää tätä Here And Now soopaa ja nauttikaa viikosta! Loppuun vielä pari kuvaa..

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !