11/30/2014

NYT ON TALVINEN FIILIS

Heissan! Jestas tää rauhallinen viikko meni nopeasti.. seuraavat viikot tuleat nimittäin olemaan kokeita täynnä. Tulee kyllä olemaan todella kiire, kun mikäs muukaan kuin joulukalenterikin alkaa ensiviikolla! Aiheet ovat jo valmiina ja ensimmäinen luukkukin on odottamassa tiistaita. Huomatkaa siis, että luukkuja on vain 12 kappaletta. Eli parillisina päivinä ilmestyy!

No mitäs minä eilen puuhailin? Aamupäivän olin ahkerana tallilla ja illan taas seuran pikkujouluissa, jeejee. Aamulla verhoja avatessa olin kyllä niin pettynyt, kun lunta ei ollut. Olihan tarkoitus vähän ottaa kuvia ponien kanssa.. hehe. Kesken päivän alkoi kuitenkin sataa ihanasti pieniä lumihiutaleita! Päästiin Sepen kanssa ekaksi (niin olihan meitä kuvattavia kolme..) ja silloin sai parhaat lumisadekuvat! Rakastuin ainakin itse jokaiseen. Harvoin yleisesti kameran pitelijä saa tällaisia kuvia itsestään ja ponista. kuvat Hannan käsialaa ..Pikkujoulut.. aivan mahtavat tänäkin vuonna! Ohjelmaan kuului paljon pakintojen jakoa, syömistä, näytelmä (mikä oli aivan ihana!), lahjojen jako (tosiaan jokainen toi lahjan ja ne sitten jaettiin), seurustelua .. Kiva fiilis jälkeen päin koko juhlasta. Palkintoihin kuului ylipäätänsä merkkien jakoa, vuoden ahkerimmat taluttajat (hieno ja uusi idea), stipendien jako, opettajillekkin annettiin palkinto (joka tosiaan oli hyväksi koko ratsastuskoululle, nimittäin uudet puomit!!) sekä Majoran cup. Tänä vuonna napattiinkin Sepen kanssa kolmas sija Majoran cupista, Sepe ponien cupista sekä itse ratsastajista. Jee, aivan mahtavaa! Se olikin mulle aivan yllätys, että Sepe ylti edes sijoille. Nyt Sepe-team voi olla ylpeä.. hehe. Juhlan loppuessa napattiin porukan kanssa vielä kuvia, jotka epäonnistuivat mun osalta ainakin aika hyvin. Noh joka tapauksessa ihana ilta, kiitos kaikille osallistujille!


- lempikuvaa ponikuvista (: ?

8 kommenttia:

 1. On sulla yltiösuloinen poni! Hyviä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin suloinen, mutta vain hoitoponi tosiaan .. kiitos (: !

   Poista
 2. kaikki kuvat oli ihanii ♥
  ketkä sai stipendit opeilta ja ketkä oli vuoden ahkerimmat taluttajat?
  ja saitko muutaku kunniamaininnan ja ton lapun tosta majoran cupista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! (:
   mä en millään muista noita opejen antamia stipendejä kun ei ollut niin tuttuja henkilöitä.. mutta ainakin teresa p. (siis nuorempi) sai (: jaja ainakin nelly a. ja suvi k. oli niissä ahkerimpien joukossa.
   ja tosiaan unohdin kokonaan mainita että sain 20 e lahjakortin hipposporttiin ja sepe sai harjan !

   Poista
 3. Ihania kuvia! :)
  Laitoin sulle muuten viimeviikolla ulkoasusta säpöä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! juu olen huomannut, mutta en tosiaan ole hetinyt vastata ja suunnitella kun niin hirveän kiire ! vastailen niin pian kuin mahdollista ..

   Poista
 4. Katos mun käsi pääs blogiin! :D Ihania kuvia jällen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha selvästikkin ! voi kiitoksia (: !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !