11/09/2014

TÄSSÄ JA NYT

No päätin että ratsastus postaukset jää ensiviikolle, joten niistä myöhemmin. Nyt hiukan tarkemmin kuulumisia ja infoa tulevasta. 

Olin tuossa viime viikonloppuna kuvaamassa EVR:n (etelä-vantaan ratsastuskoulun) hevoshullu kisoja. Surullisesti maneesikausi on jo alkanut ja kellertävät valot eivät auttaneet yhtään ja kuvista tuli aika kamalia (jos joku kuitenkin innostui tästä pääsee katsomaan kuvia). Toivottavasti mä oppisin käyttämään tota kameraa lisää tai tulisi vähän helpomi kuvausympäristö.. Mutta arvatkaapa vaan, kuka nyt on innostunut kuvaamisesta. Tää harrastus on vaan niiiiiin mukavaa ettei kuvauskeikoille voi sanoa ei ellei ole ihan tiukoin paikka. Vaikka itse sanonkin, olen aika näppärä kameran kanssa ja pikku hiljaa kameran nappulat alkaa toimia aika hyvin.
Mutta, mihin mä nyt oikein tähtään? En pitkään aikaan ole poistunut kotitallilta kuvailemaan uuteen ja erillaiseen ympäristöön. Ja mietin olisiko teillä antaa vinkkiä mihin päin olisitte menossa kisoihin täällä espoon/vantaan alueella? Tai kaipaisitteko te tutut ystäväni valmennukseen tai vain normaalille tunnille kuvaajaa? Vai olisiko aika ottaa viimeiset syksyist kuvat ennen talvea? Miltä kuulostaisi?Vielä kerran aiheesta toiseen. Näyttää siltä, että lifestye painoitteinen blogi saisi eniten kannattajia. Jos et ole vielä päässyt kertomaan mielipidettä tuolla oikealla on kysely seuraavaan viikonloppuun saakka! Kun uusi aihe selviää (viimeistään 16.11), vaihtuu ulkoasu täysin. Haluan sitten aloittaa täysin uusiksi ja poistan varmaankin vanhoja tekstejä. Ehkä pari onnistunutta ja aiheeseen kuuluvaa jätän, mutta ideana olisi aloittaa puhtaalta pöydältä.


- Löytyykö lukijoiltani omaa blogia? Onko hankalaa löytää tunneille kuvaajaa?

- Odotatko innolla lifestyle painoitteista blogia ja aivan uutta ulkoasua?

- joulukuukin lähestyy ja se tarkoittaa joulukalenteria! Järjestän varmasti jotain spesiaalia, mutta löytyykö toiveita?

14 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm .. nyt heitit vähän haastavan päivämäärän, kun tuo maannantai on mulle aina aika haastava päivä :D .. mutta voisin yrittää venyä joksikin maanantaiksi! sais kyllä kivoja kuvia sit kun ekat lumet tulis, kun eikö harjailu ollut maanantaisin aina sallittua? (:

   Poista
 2. voisit tehä joulukalenteriin postauksen tallin poneista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hieno idea, en olisi kyllä keksinyt! pitääpä pistää korvan taakse ..(:

   Poista
 3. voisit joskus tulla kuvaan torstain 18-19 hevostuntia :DD eivaa, eiköhä sul löydy parempaaki tekemistä mut tosi hienoja ja hyvälaatusia kuvia oot saanu otettuu! o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha heittättepä vaikeita aikoja, kun harvoin torstaisinkaan on aikaa, mutta voisin joskus yrittää :D ! kiitoksia (:

   Poista
 4. Sulla on aina tosi hienoja kuvia! Millä putkella ja kameralla kuvaat? Ootan innolla uudistunutta blogia ja joulukalenteria, tällä hätään mulla ei ole mitään ideoita joita tahtoisin nähdä... (jännä lause :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, mielestäni kuvat ja grafiikka yleensäkkin on tärkeä blogeissa tärkeä elementti! uskollinen kumppani on canon eos 500d 50-200 mm putkella (: kiva kuulla että joku on innostunut ja kuvauksesta ja joulukalenterista mieleen tulikin, että jostain luukusta tulisikin jotain asiaa valokuvaamisesta sisältyen totta kai erillaisa omia vinkkejä !

   Poista
 5. Mäkin oottelen innolla uudistunutta blogia ! Hienoja kuvia sekä aateita, joulukalenteriin toivoisin jonkun moisen videon ja mielipidepostauksen (: Hehe mua ja Felixii saa myös tulla kuvailee joku ma, ja ooks tulos ke ratavalkkaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla ja pistän ehotukset korvan taa ! (; voisinhan mä yrittää ehtiä jokunen ma ^^

   Poista
 6. Otat tosi hienoja kuvia, wau! Ootan innolla uudistunutta blogia, kun muutenkin sun blogis on mun mielestä niin mukavan ja kivan olonen. :)

  VastaaPoista
 7. sun ottamat kuvat on tosi hienoja ja pidän paljon sun muokkaus- ja kirjotustyylistä! innolla oottelen lifestyle -blogia ja uudistusta, ehkä kaikki saa siitä vähän enemmän motivaatiota, iloa ja inspistä! :) joulukalenteri ois tosi ihana idea, mä en tiiä mitä mieltä oot mut ois kiva nähä jotain reseptejä, kuvapostauksia ja semmosii!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia paljon ! (: pistän korvan taakse (;

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !