11/23/2014

TÄSTÄ SE LÄHTEE

Heippa hei! Vihdoin melkein viikon koodaamisen jälkeen sain tämän ulkoasun valmiiksi! Mielipide vaihteli koko ajan enkä halunnut olla tyytyväinen lopputulokseen millään. Iltapäivät ovatkin himeellisen lyhyitä ja tämä sen takia venyi aika paljon.. Kaiken lisäksi taidan vielä muokata tätä hiukan, hehe.. Mutta, meniko teidän mielestä ulkoasu turhan yksinkertaiseksi? 

No asiaan, mutta mistä aloittaisin? Kävin tosiaan kaupoilla lauantaina ja sieltä tuli mukaan aika paljonkin ostoksia, mutta .. Tänään oli tarkoitus ottaa ostosten esittelykuvat, mutta oli jo niin pimeää siinä kolmen aikaan niin eihän siitä mitään tullut. Päätin siis jättää ostosten esittelyt huomiselle. Jaksakaa odottaa! 
Tosiaan miksi en ottanut kuvia aikaisemmin? No päätin kauniin sään puolesta mennä kuvailemaan poneja ja heppoja. Kävellessä jänskätti vähän onkos ne tänään siellä ja onneksi oli ja sieltä tuli tosi onnistuneita kuvia. Kaikkiaan oli myös hauska seurata poneja ja niiden leikkejä. Sepekin oli ihan liekeissä siellä!
Pidin tosi paljon lopputuloksesta kuvien suhteen! Lumen tulon jälkeen on ollut niin positiivinen ja jouluinen fiilis, että .. No harmi, että lämpötilat vaan nousee ensiviikolle ja lumet taitaa sulaa täältä etelä-suomesta. No niitä seuraavia lumia odotellessa..

Pakko myöntää, että nyt tuli hiukan kälyinen postaus. Valitettavasti multa ei löydy yhden yhtäkään kuvaa lisää jostain muusta, kun poneista tältä päivältä. Ei ostoksia, ei talvisia maisemia eikä ootd kuvia. Mutta, ehkä tänne saadaan vähän postailtavaa ja sisältöä niihin pian. Onhan kohta joulukuu ja joka tapauksessa blogin aiheen vaihdosta riippumatta teen joulukalenterin. Nyt kuitenkin sanon, että hauskaa sunnuntaita!12 kommenttia:

 1. Voi ponit oli kyllä ihan innoissaan ! Pappa ponikin pukitteli jo matkalla. Mutta hyvä vaan et pääsi vähän irrottelemaan :D
  Toi kuva Miltonista on niin ihana, komea poika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli niin kivaa päästä pihalle irrottelemaan ^^ joo poseeras oikee hienosti, upea herra !

   Poista
 2. Mun mielestä tää ulkoasu on kiva :) Upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. oi tosi ihania kuvia!! :) ja mun mielestä tää ulkka on kiva, ei yhtään liian yksinkertanen :) ja ihana postaus ❤

  VastaaPoista
 4. öymäi nää on iha jäätävän hienoi :o !

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !