12/01/2014

JOULU ON JO OVELLA (LUUKKU 1.)

Heippa vaan! Kovasti aluksi mietin mitä ihmettä voisin ekaan luukkuun laittaa ja mitä lifestyletyyppiset blogit edes toteuttaa joulukalentereitaan? Ekasta luukusta ei saisi putkahtaa mitään erityistä ja hienoa (joten älkää odottako liikoja), sillä ne kiinnostavimmat heitetään vikaksi! Päädyin siis yksinkertaiseen .. joulukalenterin esittellessä, viime talvea muistellen ja tässä siis ensimmäinen luukku!

En koskaan ole oikeastaan saanut joulukalenteria tehtyä vaikka blogia olen pidellyt pystyssä jo peräti 3 vuotta! Muutenkaan en jostain syystä muista viime talvesta ja joulusta mitään? Hassua .. Mutta halusin tästä postauksesta alunperin kuvapainoitteisen joten ... Tässä pieni kasa kuvia viime vuosilta ja pieni kuvateksti mukana.

- seuraavat luukut 2 torstaina (saatta sisältää naurettavia asioita ..:D) ja 3 lauantaina (sisältää mielenkiintoisen videon.. hehe) ilmestyvät tällä viikolla vielä! Osaatteko jo päätellä mitä olisi tulossa ?

8 kommenttia:

 1. vooi cacru ♥ ! ja hei iha ok postaus ja kans iha ok kuvii ja muutenki iha ok ps säki oot iha ok

  VastaaPoista
 2. XDDDD EN KESTÄ TOI MUN JA PINJAN JAUHOKUVA! ooh kollaasii päätyny pari munki ottamaa ja mä siellä cacrun kanssa ♡ mul on sitä nii ikävä :( haluun perraaa! kiva postaus 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ootte hehkeitä XD aa voi sun nimeä ei lue missään ): mullaki mut kiitos ! (8

   Poista
 3. siisn toi video ei juma XDDD kiva postaus 8)

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !