12/19/2014

LINKKAA BLOGISI ! ARVOSTELUT (LUUKKU 5.)

Kiitos kaikille linkkaajille, kaikki blogit olivat mahtavia, mutta jouduin sieltä nappaamaan ne parhaimmat! Kaiken lisäksi joudun nyt muuttamaan yhden säännön, en arvostele jokaisesta kategoriasta blogeja. Sillä jos yhteen kategoriaan linkkaa vain yksi blogi, on parhaimpia vaikea valita. Blogien kategoria eivät muutenkaan olleet yksipuolisia .. noh ei se paha asia ole! Joten minimoin kategoriat. 

heppablogitAlisan heppablogia olenkin jo lukenut pidemmän aikaa. Oon aina tykännyt Alisan kirjoitustyylistä ja sehän tässä ajan mittaa on van kehittynyt! Alisan kirjoittelee elämästään tuntituupparina. Eli aihe on siis ratsastuskoulu elämä, jonka Alisa saa tyylillänsä oikein mielenkiintoisaksi luettavaksi. Blogista löytyy laadukkaita kuvia (erittäin laadukaita) melkoinen kasa ja jokainen postaus vaikuttaa huolellisesti kirjoitetulta.  Ulkoasu on kiva, yksinlertainen ja siisti. Totta kai mun makuun tähän ulkoasuun voisi vielä lisätä jotain, mutta oikein hyvä tällaisena.

Postausten välissä saatta kestää enemmänkin aikaa, eikä kirjoittelua synny tasaisin väliajoin harmillisesti. Myöskään muita, kun tuntipostauksia ei löydy useampaa kappaletta. Eli erikoispostauksia kaipaisin. Kun tuntipostauksiinkin tutustuu ei videoita löydy kovinkaan usein, mutta kaikkeenhan on syynsä.
kokonaisuudessa siisti ja nätti blogi!Seuraava blogi on Amandan käsialaa. Blogi kertoo jälleen kerran ratsastuskoulu elämästä! Ja jälleen kerran tästä aiheesta ollaan saatu todella mielenkiintoinen.. Heti ekana tykästyin blogin värikkyyteen ja kotoisuuteen. Banneri on  hieno, kuvat nätisti sommiteltu ja leikkaukset ovat siistit. Blogissa on hyviä kuvia (varmasti hyvä etu, kun tallilta löytyy näppärä kuvaaja!) ja videoitakin löytyy aina silloin tällöin. Kirjoitustyyli on hauska ja sitä jaksaa lukea. 

Miinuksia mun on vaikea keksiä .. Postailutahti on suht hyvä (vinkvink voihan sitä aina parantaa!), monipuolisuutta löytyy, bloggaaja on näppärä ulkoasun väsääjä .. Mutta voisin sanoa, että postailutahtia hiuka kireämmäksi .. ähh tässä blogissa ei löydy nyt muuta!

monipuolinen blogi!

lifestyleblogit Tää blogi on hyvä esimerkki lifestyleblogista. 20-vuotias tyttö kirjoittelee arjestansa... Innostuin tästä heti! Kuvat ovat hyviä ja kaikki vaikuttavat ''sulautuvan yhteen''. Kirjoitustyyli on hiukan ehkä päiväkirjamainen niinkuin tällaisessa blogissa on hyvä ollakkin. Postaukset on monipuolisia ja kiinnostavia lukea. Sisältö kaikenkaikkiaan on mielenkiintoinen.  Postauksia tulee kivaan tahtiin ja välillä syntyy arjesta poikkeavia postauksia eli erikoispostauksia.

Jos miinuksia tästä yritän keksiä se liittyisi ehkä ulkoasuun hiukan. Kun tietokoneella katselin blogia, itseäni häiritsi kaikki mainokset, tai niitä oli hiukan liikaa. Oikea palkki oli muutenkin mielstäni vähän sekava. Nämä ei ole kuitenkaan haitanneet mua ennen sillä luen bloglovinin kautta kännykällä! Muuten oikein sisältörikas blogi.

hyvä esimerkki lifestyleblogista!

Haluan vielä mainita yhden blogin, jonka sisältö ei kuulu yllä oleviin kategorioihin ...Sarjakuva blogi, wow katotaan osaanko arvostella tällasta! Blogin sarjakuvat/piirrokset ja sisältö ovat oikein kivoja. Ulkoasu sisältää samaa sarjakuvapiirrostyyliä esim. gadgeteissa. postailutahti on hyvän tasainen ja siitä huomaakin bloggaajan innostuksen tähän hommaan. En tiedä minkälaista tekstiä tällaisen blogin pitäisi sisältää, mutta silloin kun sitä on se on selvää luettavaa. Blogi on värikäs ja monipuolinen! Tykkään, ja ehkä kiinnostuisin tällaisista blogeista enemmänkin!
Ainut miinus ehkä olisi ... ääh en keksi ainuttakaan!

Kivan oloinen blogi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !