1/22/2015

HAPPY. (LUKIJAT APUJA)

Ylhäällä fiiliksiä käynnykän kuvista .. Jestas, kun olen ollut jälleen laiksa tämän kirjoittelun suhteen.. No antakaa anteeksi, koulu vie vaan aikaa! Tässä ollaan kuitenkin kädet täynnä uutta juttua! Tai no heppajuttua :--D 
Kuten otsikosta huomaatte pyytelisin teiltä apua ja kysehän on pienestä kyselystä liittyen blogin sisältöön ja muutenkin saisin nähdä vähän teidän silmin mitä tää blogi nykyään on! Joten mahdollisimman moni nyt vastailemaan. Homma on helppo ja pakolliset kysymykset on pelkkää hiiren näppäilyä oikeaan vaihtoehtoon. Ja totta kai vastaukset tulevat mulle anonyyminä eivätkä näy missään.

kyselyn pääset tästä

Sitten heppailuun! Kisaviikonloppu lähestyy ja olisi edessä He C Sepellä tietty. Viimeiset tunnit on parantuneet kerta kerralta, mutta joka tunti on sitten ollut asteen ''villimpi'', hehe :--D Omalla tunnilla tosiaan Sepellä mennyt ja viimeisin kerta oli täynnä ceen juttuja. Tosiaan kuvaaja lähti ennen laukan lisäyksiä jolloin tuli pientä häslinkiä.. Mutta kun muutkin riehuu niin miksei Sepekin! Ei mitään vakavaa .. Mutta jos sama käy kouluaitojen sisällä niin en ole vastuussa seurauksista! No estetunnin ovat mennee oikein kivasti Brunon kanssa ja viimeisin tunti oli Waldon kanssa, jolloin olin taas lähellä kuolemaa kiitos Wurstin erikoisten pyörähdysten, mutta ei tippumista jälleen vaikka oli toosi lähellä kun ohjissa roikuttiin! Tän tunnin jälkeen kuitenkin oli ihana kuulla kun saatiin tehotyttöjen kanssa kommenttia, että ''mahtavaa tytöt huomaa, että ootte treenanneet ahkerasti, jatkakaa samaan malliin!''. Mutta tehotytöt? Siitä lisää ensikerralla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !