1/03/2015

LOMAPÄIVÄKIRJAA..

Vihdoin ja viimein tästäkin pääsee kertomaan! Tosiaan 2014 vuoden joulu oli vähän erillainen kuin yleensä, sillä se vietettiin Gran Canarialla. Kaiken kukkuraksi Pinja hyppäsi 3 päivää ennen matkalaukkuun. Totta kai, kun 3 päivää ennemmin yrittää vaihtaa huoneen isompaan niin saattaa tulla pettymys. Joten vaihdettiin toisenlaiseen hotelliin, ja oli sekin hieno!

No mikä oli parasta tai mikä huonointa? Kun Pinja oli mukana, poikkesi aktiviteetit normaalista matkatoiminnasta.. Nimittäin ekaa kertaa itse pääsin uimaan merileijonien kanssa sekä ekaa kertaa hyppäsin vesiskootterin selkään! Oli muuten aika jännää.. 
Hotelli, se oli aika upea! Meren ranta oli ihan vieressä ja uima-altaassa uidessaan pystyi jo kuvittelemaan olevansa isossa Atlanttissa. Kun alkuperäisen hotellin näki, harmitti hiukan, mutta mitä mä nyt ilman Pinjaa olisin tehnyt.. No kuvat saavat hoitaa loput.10 kommenttia:

 1. ne oli kyllä aika hulluja, kun ppästi teidät vesiskootterin selkään .. ihania ja iloisia kuvia ! tulee itellekkin ilonen fiilis noita katsomalla :)

  VastaaPoista
 2. vau ihania kuvia! Välittyy tollanen ilonen tunnelma ja huomaa et teillä oli kiva loma! :) Mulla on ollu jo pitkään ihan sairas hinku jonnekkin aurinkoon ja nyt on sit vielä tuplasti pahemmin :'D

  VastaaPoista
 3. Waude ihania kuvia ja varsinki toi teijän uima-allas näyttää ihan sairaan siistiltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! se oli sairaan upee kyllä (-:

   Poista
 4. Tosi ihania kuvia ! Ja aika tapahtumarikkaalt reissulta vaikuttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos ja joo oli ehdottomasti ! ;--)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. haha, tää loma oli kyllä ikimuistonen ! :-D

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !