1/01/2015

''OLI SE AINAKIN YLLÄTYKSIÄ TÄYNNÄ''

Mitä vuosi 2014 piti sisällään? Ajattelin teille lukijoille avata vähän tätä vuotta. Ottaen huomioon ilot ja surut, heppailut (ja arki?) .. Mitä ylipäätänsä jäi mieleen keväältä, kesältä, talvelta ... Vähän myös seuraavan vuoden lupauksia avaten. Nimittäin mulla on aika paljon tavoitteita ja lupauksia ratsastuksen sekä ihan normin arjen suhteen!
Ratsastus ja tää vuosi. Aika ylpeä oon. Miten voinkaan nousta näin nopeasti vaan ylöspäin ja yhtäkkiä tästä harrastuksesta tulee niin iso osa mun elämää? Omia vahvuuksia löytyy vaan lisää ja kerta kerralta meno paranee. Miten rakkaista ratsuista löytyy vaan lisää ihania piirteitä? Miten jostain normaalista, ei mitenkään muista poneista erottuva pieni pullero voi viedä mun sydämmen niin nopeasti? Kertokaa se.
Heppailun suhteen on muutenkin mennyt hyvin, varsinkin kisamenestys on sujunut aika mahtavasti .. semet ja majoran cupin kolmas sija .. aika upeeta! Sijoituksia, onnistumisen tunteita, ihania kisasunnuntaita ja totta kai hyviä tapahtumia kuvakseen .. hehe! Tältä vuodelta löytyy jopa 6 ruusuketta jotka kaikki ovat valkoisia, sinisiä tai sini-valkoisia! 

Vuoden 2015 kisatavoitteet? En oikein ole keksinyt mitään kummempaa, mutta tavoite on vain nousta korkeammalle, sijoituksia tai ei! Eli 80cm, he B (tai kenties he A) olis tähtäimessä, totta kai uljailla vanhoilla kisaratsuillani. Kisaamiseen liittyen on myös tulee olemaan jotain uutta, mutta siitä lisää ensipostauksessa. 

Mitä lupauksia vuodelle 2015? Tän suhteen oon heittänyt aika paljon satunnaisia lupauksia liittyen ihan arkeen ja muuhun kuin heppailuun. Esimerkiksi..

Valokuvaus. Tänä vuonna en ehtinyt käydä melkeinpä yhdissäkään ulkopuolisissa kisoissa kuvaamassa, joka sinänsä harmittaa. Joten tänä vuonna ajattelin käydä läpi heppatapahtumia, ja lähetä ulkopuolelle rakkasta kotipesästä.
Työ/raha. Rakkat vanhempani maksavat harrastukseni, shoppailut, talliruoan, ratsastuskamat sekä vaatteet, koneet ja kännykät .. Lista jatkuu pitkälle, joten ajattelin keksiä mitä himeellisimpiä keinoja ansaita rahaa! Pullot ja niiden pantti kerää varmastikkin hitaasti rahaa, mutta sekin keino. Pitää siis vain ottaa kassi tallille, kouluun ja perhetuttaville mukaan.. hehe. Joten ystävät muistakaa mut tästä lähtien pullovastaavana! Hyvä idea oli myös mielestäni heittää ilmoitus kaupan seinälle vaikka lastenvahdista tai kissan hoitoavusta loman aikana .. Katsotaan mikää toimii :--D
Esimerkki. Oon päättänyt myös ryhdistäytyä hoitajana tallilla. Näyttää myös hyvää esimerkkiä muille, olla avuksi, näyttää kiinnostus tähän koko hommaan. Tunneilla että tallissa.
Koulu. Peruskoulu välähtää silmänräpäyksessä ohitse ja on aika ottaa numeroiden kanssa kiinni. Ei sillä, että menisi huonosti (ka. 9.3)
Terveys. Tää aihe ei oikein mua innostuta, mutta haluan nähdä vaivaa sen eteen. Ei mun ruokavalio ole kovinkaan hääppöinen tai liikkuminen kovinkaan aktiivista ratsastuksen lisäksi .. mutta yritetään!


Vanhaa vuotta muistellen kuitenkin vielä, ei voi muuta sanoa kuin aika mahtava 12 kuukautta takana kaikin puolin. Heitetään vielä tunnelma takaisin näihin kaikkiin kukausiin nauttien monista kuvista! Nappailin kaikki ei julkaistuja kuvia niin voi olla hiukan mielenkiintoisempaa..

Joten muistakaa ystävät, pullovastaava!

8 kommenttia:

 1. mun vinkit ;) ootan innolla seuraavaa postausta !

  VastaaPoista
 2. Mukava postaus ja huvitti että molemmilla oli päätynyt tuo leikkituntikuva postaukseen :D Pakko sanoa että sä olet oikeasti kehittynyt hurjasti ja musta sinä ja Säkki olette tosi mahtava ja erityisesti yhteensopiva pari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, katoin ihan samaa! kiitoskiitos ^^

   Poista
 3. pullovastaava sofia ;) ja kannattaa muute just näit lastenhoitokeikkoi tai kysellä vaa sun tutuilt tai vanhemmilt onks jossai sellast tarjol sil siitä saa helposti paljon rahaa :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus kuvineen ja hyvältä kuulostaa! :)

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !