1/27/2015

PASSIKÄYNTIÄ VAI?
Siis vaau! Ihan ensiksi pitää kiittää teitä kaikkia jotka vastasitte kyselyyn. Sain hyviä kommentteja, vinkkejä ja mielipiteitä blogin parantamisen suhteen. Vastauksenne tosin yllätti mut, mutta nyt pääsee parantamaan! Selvästikkin suosituin erikoispostaus aihe oli videopostaukset. Syitä löytyy miski niitä ei ole tullut. Omat videonmuokkausohjelat jekuttaa mua niin paljon! Pd sanoi itsensä irti, kun ei onnistu pitkien vidoiden lataaminen ja movie maker taas pelleilee vähän väliä, mtta sillä yritän selvitä. Kuitenkin päätinkin nyt viime viikonloppuna tehdä teille myweekendin, joka onnistui ihan .. no suht hyvin. Tää kyseinen viikonloppu oli siis kisaviikonloppu ja saattaakin olla ihan kiinnostava, vaikka kestääkin sen 11 minuuttia, hehe .. Mutta aiheeseen siis.
Aika jännittyneenä totean auttaeassani kilpakumppaniani selkään, että ''voi kun olisin tullut sittenkin esteisiin..''. Sama jännittynyt fiilis jatkuu kunnes pääsen Sepen selkään. ''Jes, poni on kivalla päällä tänään'', mietin. Päätin saada ponin hvyin avuille ja kivasti pohkeen ja ohjan väliin, toieen suuntaan kuitenkin punkee vähän sisään päin. Laukannostot aika toivottomia oikeaan suntaan, äh. Annan hetken pitkää ohjaa ja toistelen mielessäni rataa.. Lopulta valkoisten aitojen sisäpuoella heilautan kättäni sivulle ja kuulen tuomarin sanovan jo varmaan 14 kerran ''ole hyvä!''. Sepe on kivan kuuliainen läpi radan, liikkuu pyöreänä, ei oijo, moottori pyörii .. Nyt menee hyvin! Lopulta taputukset ja onnellisena ulos! 
Tuijottaessani paperia katselen kolmea nelosta käyntien kohdalla. Mitä? Passikäynti, epäpuhdasta, passimaista .. Pieni pettymys iskee kun ekalla käyntikohdalla lukee 4 jonka vieressä on sutattu 7,5. Mutta kun se meni niin hyvin! Yllätykseksi pisteet riittävät kuitenkin viimeiseksi sijoittuneeksi. Pieni, hiukan leveämpi hymy laskeutuu kasvoilleni. 

Aivan 25.1 koulukisat, helppo C, ratsuna Zack, prosentit 60% , sijoitus 4 ja punainen ruusuke. En vaan voi olla tyytyväisempi rataan tai poniin! Harmittaahan ne 4. Kaiken lisäksi laskin, jos sutattu 7 olisi saanut elää oltaisiin saatu huimat prossat. Seuraavaksi pitää kuitenkin korjata asia, passikäynti. Yritin olla rento, en kiireinen. Se ei nyt riittänyt tällä kertaa. Nyt on kuitenkin jotain jota harjoittaa.


10 kommenttia:

 1. Toi käynti tosiaan on lähes puhdasta passia että tuomari on kyllä täysin oikeassa :) mutta kiva video ja kivalta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oikeassa oli, mutta harmittaa vaan etten korjannut.. (: mutta kiitos!

   Poista
  2. Se voi käynnin laadusta riippuen olla hyvin vaikeaa tai mahdotonta korjata :) toki en tunne ponin käyntiä normaalitilanteessa

   Poista
  3. tosiaan tälläistä käyntiä ei ilmennyt lainkaan viime vuonna ja ihan opettajaltakin olen kuullut neuvoja korjaamiseen ..(: mutta pitääpi perehtyä tarkemmin asiaan opettajan kanssa

   Poista
 2. ratsastat hyvin mutta eikö poni oo sulle hiukan pieni? esim. kolmannes kuvas sullahan menee polvet satulan siipien yli :o ja kyynärpäät kylkiin ;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosiaan en asiasta päätä eikä ratsastuksen suhteen ole ollut ongelmia! mutta kiitos ja kiitos tästä neuvosta joka oli erittäin selvästi jo tiedossa

   Poista
  2. jos toi on oikeesti kriteeri sille, että onko poni/hevonen ratsastajalle liian pieni, niin mulle ei varmaan löytyisi yhtäkään heppaa kellä pystyisin menemään, koska mun jalat on sen verran pitkät :DD ja ite oon huomannu kans, että se riippuu myös aika paljon satulasta, se, meneekö polvet satulasiipien yli. Mutta tosi hienosti menitte, etenki toi laukka näytti tosi hyvältä!

   Poista
 3. jaa ei vissiin mitää positiivista vastausta saanu ?? selvä... :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa voi että.. pahoitinko nyt jonkun mielen .. xd

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !