2/22/2015

SITÄ MUISTELLEN

Mitä te teittä viime kesänä? Mitä aijotte tehdä nyt vai onko vielä suunnitelmia?


Oma kesäni oli täynnä hauskanpitoa, heppailua ja ehkä hiukan totista treeniä. Kaverit, liikunta ja rentoutuminen kuului myös tähän ihanaan kesään 2014. Niitä ihania päiviä muistellen. Mitä tänä kesänä sitten? Oma kalenteri on suoraan sanottuna tupattu täyteen tehtävää ja tekemistä. Mistä siis aloittaisin...


Kesäkuu? Aloitan todennäköisesti kesäni kesätyöllä, mutta huomatkaa sana todennäköisesti. Paikka on varmasti monelle tuttu ja kerron siitä heti kun saan varmistuksen! No töitä sitten heppailun ohella... Mitä muuta? Näiden parin viikon jälkeen jatkan hommia lepuskissa  leiriapparina ja leiri oli muistaakseni viimeisin yleisleiri. Sieltä saatte varmasti aika paljon kännykkämateriaalia, hehe!  Tämän viikon lopussa käännän nokkani kohti Englantia Camillan kanssa ja natimme kielikurssista kolmisen viikkoa!


Heinäkuussa palaillaan Englannista ja missaan jälleen kesäkisat ja harmittaa taas ihan hirveesti! Oltais Suomessa just kisojen jälkeen ... No ei voi mitään. Heti, kun ollaan kotiuduttu Suomeen saankin itselleni viikon vapaata (totta kai heppailuja on). Sen jälkeen jälleen mahduin jälleen tehovalmennukseen! Sitä innoissani odottelen taas, kun viime vuosi oli tosi upea. Tehonkin jälkeen saan lepäillä vapaalla ilman mitään hommaa elokuuhun saakka.

Kuitenkin viimeisillä viikoilla ennen koulua elokuussa hyppään mukaan festareille! Ja nämä festarithan on weekend festivaalit... Mitkäs muutkaan? Sinne lähden Pinjan kanssa kummaksikin päiväksi ja nähdään kavereita.Mitä te teette kesällä 2015?
Mitä tykkäätte muuten uudesta ulkoasusta?

4 kommenttia:

 1. Hei mistä toi kuva on mis noi tytöt on tuol tarhassa silmät sidottuina XD tai miltä tallilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on perrasta, leirikaste meneillään just :D

   Poista
 2. Tää uus ulkka on iha sika kiva! Oon oikeesti kateellinen sille, kuinka paljon kuvia sulla on sun tunneilta ja muutenki susta ja zackista :D Mä oon kesäl menossa varmaankin lepuskiin irtotunnille, samalla kun meen moikkaa sipee :3 kauhee ikävä sitä paikkaa, vaikken kyl mun lopettamista kadukkaa. Sit heinäkuus on ripari, ja elokuussa mäki oon menossa Weekendiin molempina päivinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, oon niin onnellinen kaikista kuvista ... niistä löytyy niin paljon muistoja <3 Aa tosi kivaa ohjelmaa sulla, nähdään siis kenties weekendissä ;) !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !