2/23/2015

TUNNUS: SOFKULEN

Lähiaikoina olen innostunut taas kovasti panostamaan tähän bloggailuun pienten mutkien jälkeen ja sitä kautta innostus herättää muutkin sivustot nousi mieleen. Haluaisin siis avata teille hiukan sivustoja, joista minut löytää ja avata vähän asiaa vielä lisää.

Moni varmastikkin tietää käyttäjätunnukseni ja se ilmenee suoraan sanottuna joka paikassa - Sofkulen. Pieni tausta tällä nimellä on, sillä nimelle Sofia oli vaikea keksiä mitään lempinimeä ja halusin nimen jota voisin käyttää aina vakituisesti. Yritin kovasti taivutella ja aluksi se oli Sofkulex, mutta jostain syystä vaihdoin viimeisen kirjaimen N:ään. Muttei siitä enempää!

Ihan ensimmäiseksi haluan ottaa esille ensimmäiseksi youtuben, sillä se olisi seuraava paikka jota yrittäisin herätellä blogin jälkeen. Suunnitelmissa olisi laajentaa kanavan aihealuetta (joka on nyt oikeastaan vaan editoidut heppavideot) vlogien tyyppiseksi. Ei ihan kuitenkaan täysin sellaiseksi, yrittäisin vain toteuttaa esimerksiksi kaikenlaisia DIY juttuja, mielipide juttuja videolle ja joitakin postauksia olisi kiva toteuttaa videolle ... Myös kaikki videopostaukset ja koosteet olisi tarkoitus julkaista (ja niitä yritän toteuttaa yhä enemmän)!

Mutta palataampa kanavani historiaan... Aloitin videoiden teon tuolloin 2011 movie makerilla ja jonkun ajan päästä siirryin nykeyiseen editoriin, power directoriin. Tässä alla alkuajoilta video.

Ja tässä yksiä suosituimpia ja katsotuimpia videoitani. Leiri video sai huomat 10 000 näyttökertaa ja toisena Denverin muistovideo 1000 täyttökerralla.


Kanavalleni pääset tästä

Seuraavaksi haluaisin esitellä kuvasivustoni, www.sofkulen.kuvat.fi ... Kuvasivustoni on suht tuore ja täynnä kuvia lepuskista. Tavoitteena olisi lähteä kotipesältä kauemmaksi ulkopuolisiin kisoihin/valmennuksiin kuvaamaan. Olisiko juuri sinulla tulevat kisat/valmennus/tunti/tapahtuma täällä Espoon/Vantaan puolella, johon tarvitsisit ikuistajaa? Alla kuvia portfoliostani.
Tästä pääset kuvasivustolleni


Mistä muualta minut löytää?

Instagram, sinne pääset tästä. Sinne julkaisen kuvia arjesta ja vähemmän arjesta, heppailusta ja ei heppailusta. Instagramini on suht aktiivinen, joten siitä ei syytä huoleen. Ainakaan vielä. Käyttäjä on yksityinen ja seuraajia peräti 280. Omistan myös ''priva'' käyttäjän, mutta hyväksyn vain kaverit/tuttavat.
Blogin facebook sivustot johon pääset tästä ovat myös tärkeä kohde. Yrittelisin siitä saada teille lukijoille näkemystä kuvilla arjestani julkaisemalla kaikkea pientä sopivaan tahtiin. Tällä hetkellä on ollut aika hiljaista julkaisujen sekä seuraajien suhteen.
Ask on paikka, jossa anonyymit saavat pitää hauskaa pommittamalla epäjärkeviä vastalauseitaan jostain ei hyvästä asiasta. Tykkään kuitenkin aina vastailla kysymyksiinne ja onneksi anonyymitkin ovat olleet hiljaisia täällä että siellä. Eivät keksi enää mitään, hah! Askiin pääset tästä


Löytyisikö jonnekkin parannusvinkkejä tai ehdotuksia?
Sainko jonnekin uusia innokkaita seuraajia/tilaajia?

Kuvasivuston suhteen, onko lähiaikoina sinulla ikuistettavia tapahtumia?

8 kommenttia:

 1. Oi tosi kiva postaus! Just sopivasti asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! sain vaan tällaisen hassun idiksen mieleen :)

   Poista
 2. Kiva tää postaus, hyvä idea :)!
  http://ratsatuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus, tosi ihania kuvia! :-)

  http://oonajohannaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. tosi ihana postaus ja varsinkin toi sun video denveristä on aivan huikean hieno!! :)

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !