3/27/2015

AJASSA TAAKSEPÄIN

Kuvat: Sofia K

Heippa vaan! Nyt ollaan maaliskuun lopulla ja mulla on jo kiire kesää... Sääkään pihalla ei ole sen kummoisempi. Tälläkin viikolla tänne eteläänkin iski takatalvi. Kun pienet lumihiutaleet (räntäähän se oli pikemminkin) laskeutuivat maahan, monen naamalle iski aika pettynyt katse. Mutta nyt haluaisin viedä teidät parin tai aika monenkin viikon taakse, hiihtolomaan.

Tällöin helmikuussa olin nimittäin billnäissä leirillä. Oli aika mahtava paikka ja hienot hevoset! Ihanan itsenäistä mutta kuitenkin ohjattua meininkiä. Majoitus oli kyllä ihana eikä tallillekaan ollut siitä pitk matka kävellä. Enäänhän leirit eivät kovasti kiinnosta, mutta Camilla veti mut mukaan enkä kadukkaan päätöstä, ja voi olla että suuntaan uudestaan sinne 2016 kesällä. Olihan se ratsastelu pelkkää hauskanpitoa eikä tehtävät ollut kovinkaan hankalia, ei se haitannut. Myöskään tunneilta en paljoa materiaalia saanut, mutta ne tunnit mitä kameralle sai menikin yllättäen aika päin puita, mutta eihän se haittaa. Nämä kyseiset tunnit menin Vippe ja Essu nimisillä nelijalkaisilla ja hepat osottautuivat yllättävän kivoiksi, suorastaan olivat lempparini tallilta! Nyt jätän nämä puheet sikseen ja saatte nauttia näistä vähäisistä kuvista ja pienestä videonpätkstä, joka sisältää vähän pätkiä eri estetunneilta Essun kanssa.


vaau kohta lukijamääräkin lähenee 200 kpl !

6 kommenttia:

 1. Billnäsin leirit on parhautta! suosittelen myös kesäleiriä sulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti ! joo varmankin sitten 2016 ;-)

   Poista
 2. Kuulostaapa kivalta tallilta! :D Ehkä mäkin joskus päädyn tuonne kesäleirille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se on ! sinne vaan, mutta oleppa nopea menee tosi nopeesti paikat (:

   Poista
 3. Moi (: millä objektiivilla kuvaat?

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !