3/22/2015

FIILIKSIÄ, KUULUMISIA ...

Kuvat: Teresa, Camilla

Mistä sitä taaskaan aloittaisi? Tiedän, on ollut hiljaista täällä päin. Vaikka kirjoitteluinto on ollut ihan nousussa, postauksia ei ole syntynyt. Muutenkin tässä olen työstänyt vikaa postausta Sepestä, mutta video, jonka haluisin postaukseen ei ole vielä valmis. Jostain syystä en ole halunnut tehdä mitään muuta postausta. Koko homma on vain tyssännyt. Ei tässä muutenkaan ole ollut kovinkaan helppoa suoraan sanottuna. Kaiken tän jälkeen mun masennus on ilmennyt jotenkin aivan joka paikassa. Sain juuri elämäni ensimmäisen kutosen, eikä tää koulumenestys muutenkaan ole sujunut mallikkaasti. Tai no, jos koeviikkoa ajatellaan, niin selvisin ihan tarpeeksi hyvin. Ei se kouluun raahautuminen ole tuntunut kovinkaan nautinnolliselta lähiaikoina. Ei sillä, että sen pitäisi tuntua ... mutta vielä enemmän. Kun kotiinkin pääsee, kaatuu sohvalle ja ottaa karkkipussin sekä koneen käteen. Niin tää terveellinen elämä ei oikein suju ta ei ole sujunut. Tänään kuitenkin Vetäisin lenkkarit jalkaan ja tein pikkulenkin ja sen jälkeen kunnon venyttelyt! Sanoin myös ei jätskille ja otin omenan sekä smootien.Lisää syitä postaustaukoon löytyy. Nimittäin materiaali. Tunneista on jotenkin laimeaa postailla, jos ollaan räpsitty pari kuvaa koulu- tai puomitunnilta. Tai tunnen ainakin itse sen tylsäksi kirjoittaa. Koosteita tai edes kuvia en estetunneilta ole saanut. Videoita en muutenkaan. Voi olla, että yritän nyt etsiskellä ahkerasti kuvaajaa omalle kameralleni.
Jos kuitenkin tunteihin mennään, ratsuina on toiminut Pinokkio ja Bruno suurimmaksi osaksi. Pinokkiolla tosiaan menen omalla tunnilla estekauden. Brunolla olen tainnut hyppiä kaikki valkat ja kouluakin olen päässyt menemään. Okeastaan Huhtikuussa olisi tarkoitus mennä joku koululuokka ponilla! Treeni taitaa jäädä kuitenkin vähälle, kun on vain näitä esteitä koko ajan :D

Lähikaikoina on muuten suurin innostus syntynyt videoista ja kuvailusta! Vaikka kamera vetelee viimeisiä, onnistuu otokset hyvällä säällä. Maneesikausi on tuottanut aika paljon epäonnistumisen fiiliksiä ja kaikki kuvat on ollut ihan kauheita, mutta ehkä tästä vielä noustaan.. Kaipaatteko ehkä jälleen kuvaajaa? Ehkä kisoihin taikka tunneille tai valmennuksiin ..? Kaipaisin oikeasti kalenterin täyttöä ...
Sitten ne videot... Selaillessani tubea huomaan ettei siellä enää paljon videoita editoida vaan se vloggaus on se juttu. Itse vloggailua en periaatteessa ajatellut aloittaa, mutta ehkä saisin tehtyä enemmän videopostauksia, haasteita tai muuten postauksia voisi siirtää videolle? Ehkä.

Ja muistakaa... Vaikka mun tilanne näyttäisi synkälle, älkää säälikö.
Jos tekisin nyt kuolemaa, olisin jo kuollut.

Mutta mutta ...
Kaipaatteko ehkä jälleen kuvaajaa? Ehkä kisoihin taikka tunneille tai valmennuksiin ..?
Mitä haasteita tai muita videoita voisin tänne kehitellä? Ehdotuksia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !