4/02/2015

JEE, VIDEOPOSTAUS!

Vihdoin ja viimein sain tehtyä videopostauksen, mutta kuitenkin hiukan alkeismaisemman! Pitkään aikaan en ole mitään videota tänne saanut ja kiitos siitä kuuluu ainoastaan huonolle videonmuokkausohjelmalle... Vaikeuksien kautta kuitenkin homma rullaa jälleen. Tosiaan alkeismaisemmalla tarkoitankin ehkä sitä, että pätkät on otettu pitkällä putkella ja kyseinen putki on aika huono tallissa kuvaamiseen :D Toiseksi en kovinkaan paljoa ''panostanut'' vaan otin vain pätkiä ilman mitään selityksiä ja silloin tällöin tuli liian kiire kuvata. Kuitenkin tämä postaus kuvattiin eilen, kun sain hypätä oikein tuplatunnit Pinokkiolla ja Brunolla! Välissä saattekin tutustua lepuskin tallijengiin ja meidän talliarkeen :D

Toivottavasti tykkäätte!
Mitäs piditte, tehdäänkö useamminkin videopostauksia ?
Minkälainen on hyvä videopostaus teidän mielestä?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tämmöset "epävirallisemmat" videopostaukset on tosi kivoja ja tästä kyllä välittyy hirmu hyvin se tunnelma mikä meillä tuolla on, tykkään! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! meillä on kyllä mahtava jengi :-)

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !