4/10/2015

UUSI PERHEENJÄSEN (+ HEPPAMESSUT)

Kuvat: Milla, Sofia

Heippa! Toivottavasti otsikko ei jonhtanut harhaan teitä. Eli ei, ei sisarta vaan ''uusi perheenjäsen'' nimittäin kamera. Vanha kamera on pikkuhiljaa elänyt elämänsä ja olen jonkun aikaa harkinnut kivempaa kameraa. Lopulta sain käteeni canon eos 70d:n, joka on aivan mahtava kamera! Nyt perjantaina nappasin kyseisen kameran kainaloon ja lähdin tallille. No kuvia kiertyi yli 500 (jotka löytyy täältä) ja löytyi sieltä kivoja. Kuvasin kaikkia laidasta laitaan.. hehe. Itsekin ratsastin kouluvalkassa Brunolla ja sain kuvaajan, Rondyn ja kiitos siis hänelle. Päästiin vihdoin pihalle ja kuvat oli tosi onnistuneita. Poni tänään oli yllätykseksi aika tahmea, mutta parantui hieman loppua kohden. Työstettiin heppoja hympyrällä suurimmaksi osaksi ja aluksi tehtiin jonkun verran hommia käynnissä. Koko tunnin tuntui vähän siltä, että heppa raahasi mua ympäri kenttää kun alkeiskurssilaista :-D


Ja seuraavaksi hyppään aiheesta toiseen, nimittäin Tampereen heppemessuihin! Ilmoittauduin itse blogistiksi tapahtumaan lauantaiksi, kiitos siitä siis. Mites te, tuletteko sinne päin huomenna? Olisi mahtavaa törmätä lukijoihin/ muihin bloggaajiin siellä ja jäädä hetkeksi rupattelemaan! Tämä on tosiaan eka kerta ja junalla aamulla lähdetään sinne Pinjan kanssa. Tosi tosi jännää päästä sinne tutustumaan :-) Onko teillä itsellänne muutenkaan kokemusta kyseiseisistä messuista?2 kommenttia:

  1. Vauu tosi kivoja kuvia, tykkään! Ja jes ehkä törmäillään messuilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tykkään itekkin, kiitos ! haha jepjep, toivottavasti :-)

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !