5/15/2015

KAIKKI LÄHENEE

Kuvat: Nelly?

Heippa! Taas postailu on jäänyt ja täällä on aika hiljaista ... Mutta voisin luvata, että tämä tulee muuttumaan. Nimittäin tilasin suomalaisesta kirjakaupasta jonkun aikaa sitten kalenterin (joka on muuten huippu hieno). Oon aika laiska, mutta tykkään olla järjestelmällinen kohtuuden rajoissa - mutta siis laiska. En kovinkaan usein jaksa olla aina tarkka. Kalenteri tähän kyllä auttaa, kun voi esim. keksiä postaukset viikolle etukäteen ja tadaa saat tehtyä ne! Nyt pitää vaan malttaa odottaa milloin se kalenteri tulee ... Tää kalenteri on myös yhden bloggaajan suunnittelema ja onkin mun silmään tosi kiva ulkonäöltään.

No siirrytään heppailuun ... Vikat treenit on periaatteessa vedetty. Menin viime perjantaina Brunolla koulutunnin ja nyt keskiviikkona estetunnin. Jäi omalla tavalla neutraali fiilis, vaikka onnistumisia tulikin. Koulutunti oli omalla tavalla kivulias, nimittäin tulin taas juuri silloin kipeäksi, mutta halusin ratsastaa :-D Tehtiin taas aivan perus C radan juttuja ja pysähdykset onnistui hyvin pitkästä aikaa! Ne ei mulle oo ollut koskaan helppoja ja Bruno tartvitsisi selvästikin johtavaa tähänkin (totta kai). Estetunti tällä kertaa meni aika penkin alle tai suorastaan koko päivä. Menin siis oman tunnin silloin Minniellä ja olihan poni kiva, mutta ei jaksanut aivan samalla tavalla kun muut ponit. Olin muutenkin aika jännittynyt koko päivän jostain kumman syystä. Estetunnilla tulikin aika paljon kieltoja omista typeryyksistäni, mutta tuli sieltä yksi hyvä rata. Sain paljon kuitenkin hyviä vinkkejä mitä kisoissa tehdä. Joskus kuitenkin tuntuu ettei musta kuitenkaan oo esteratsastajaksi.


Semet siis lähestyy ja bongasin itseni Brunon selästä kummastakin luokasta. Huomasin myös muita kivoja seikkoja. Kisat pyörivät aika samalla menetelmällä, mutta uudistuksia tulee.
''Seuramestaruuskisat ovat Majoranin kauden pääkilpailut, tarkoituksemme on tuoda kisoihin vähän ”isompien kisojen” tuntua. Ilmoittautumisen yhteydessä saat ratsulle hevosnumeron.''. Tää kuulosti kivalta, kun saadaan nää hevosnumerot. Kivaa, että tähän panostetaan! Huomasin myös, että kukkakaari sponsoroi näitä kipailuja ja päättelin siitä, että ehkä voittaja saa kukkakimpun ;-) Tässä aikaisemmin keväällä kuulin myös ruusukkeiden uudistuvan juuri semeihin! Hyvä siis vain, jos sijoittuu tai voittaa :-D Mutta voi vitsi en malta odottaa!

Tällä kertaa hiukan hutaistu pikapostaus :-D
Huomasitteko muuten uuden vesileiman? Tykkäättekö vai onko liian massiivinen?

6 kommenttia:

 1. Sulla on aina tosi hyviä kuvia, tykkään hirveesti! :)

  VastaaPoista
 2. Nykyinen ulkoasu on ihan superkiva ja samoin vesileima, tykkään molemmista enemmän kuin edellisistä!( vaikka edellisetkin oli jo aika hienoja....) Toivottavasti sulla menee hyvin semeissä, ainakin kuvien perusteella sulla sujuu ihan hyvin, ja oot kehittynyt todella paljon sinä aikana kun oon lukenut sun blogia! Ja ihan mahtavaa kun jaksetaan panostaa noihin semeihin, tuo varmasti aitoa kisafiilistä ja voitontahtoa. Ja jos nyt pääsee sijoille niin mahtaa tuntua hienolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, että tykkäät ja kiitos ! :-) joo se on mahtavaa, kun panostetaan ... tänäänkin hinkattiin puomeja siistiksi oikein urakalla :-D

   Poista
 3. Tsemppiä paljon! Teillä on mennyt nyt hyvin, ainakin kuvien perusteella, joten toivottavasti sama meno jatkuu! :D On se kyllä muuten ihanaa kun kisoihin oikeasti panostetaan, innoittaa monia ratsastajia lähtemään kisaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! Voi kun olisikin mennyt niin hyvin kun yleensä ... :-D

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !