5/29/2015

KEVÄÄN VIKA

Kuvat: Tuuli
 


Nyt on kevätkauden vika keskiviikko ohi! Tällä kertaa menin molemmat tunnit ilman satulaa Kerryllä ja Balancella, ja vaikka ei ihan nappiin mennyt oli hauskaa. Päätin nopsaa kaiken lisäksi kuvata teille ihanan videopostauksen äänineen, joten toivottavasti tykkäätte. Videopostauksiakin on niin super hauksa kuvata aina! Kuvia saatte vielä pari vikasta estevalkasta enimmäkseen kerkasta ja yhden yhteiskuvan poppoosta. 
Viikonloppu lähestyy ja huomenna onkin koulun päättärit ja kasiluokka suoritettu, jes! Sitten vihdoin ja viimein se kesä jota ollaan odotettu alkaa. Sunnuntai jatkuukin heppailun merkeissä yhtä huikeaa ponia koeratsastamassa .. saa nähdä syntyykö siitä mitään (toivotaan). Muuten koko kesäkuu alkaa aika rauhallisin merkein, kun kaksi viikkoa ainakin saa näin aluksi vaan maata. Oikeastaan koko muu kesä on aika täynnä, oon sunnitellut jo koko kesän postailut alustavasti, muistilappuja on vaikka muille jakaa ... Mutta on sitä oleskeluakin ja rentoutumista. Voi olla, että julkaisen summer bucket list:in tännekin julkisuuteen ja kesän lopussa saadaan nähdä onnistuiko... ;-) 

Mitä te teette kesällä ?

7 kommenttia:

 1. Nää videopostaukset on kyl ain tosi kivoja! :---) Ite siel vaa mulkoilen lol en ikin tajunnu et kuvaat XD
  Mut hei laita tänne joo summer bucket list, sellasii postauksii on kans kiva lukee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tykkään lopputuloksesta itekin ja näitä on hauska kuvata ! Haha, oon huomaamaton kameran kanssa :--D Joo se tänne varmaan tulee .. :)

   Poista
 2. Haha, tee ihmeessä enemmänki näitä, aina yhtä kivoja! Ja summer bucket list kuulostaa tosiaan kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Videopostaus oli plussaa, tee useammin :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Videopostaus oli plussaa, tee useammin :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Videopostaus oli plussaa, tee useammin :)

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !