5/05/2015

OUH, HI MAY !

Kuvat: Camilla, Pinja, Nelli

Ihanaa, ihanaa ihanaa ... kesä lähestyy! Lukuvuosi 2014-2015 on ollut mulle aika raskas. Alusta saakka on joutunut ponnistella ihan toden teolla. On ollut myös vaiekita aikoja milloin lukittaudun masennuksen neliseinäiseen huoneeseen. Siellä ollessani joutuu miettimään asioita ja alkaa epäilemään omaa elämäänsä. Siitä tunteen huoneesta on joskus vaikea päästä. Vaikka kuinka yrittäisi tiirikoida, ovi ei avaudu. Sen avaamiseen tarvitsee apua, jotta pääsee taas kävelemään pitkää käytävää kohti tulevaisuutta. Musta tuntuu, että mä alan pikku hiljaa päästä vapaaksi. Pääsen vapaaksi ja näen edessä päin käytävällä valoa, mahdollisuuden...Mutta riittäkööt nyt nää vertauskuvat!

Mulla suoraan sanottuna ei ole mitään kuulumisia tai asiaa menneestä. Oon vain makoillut kotona, käynyt ratsastamassa ja maannut lisää. Kerran kävin kuitenkin kaupungilla ja nappasin pari kivaa tuotetta Body Shopista, H&M:ästä sekä Cubuksesta. Ja ne ovat kaksi kivaa päähinettä sekä voiteet hiuksiin ja silmänalusiin. Tunneillakin on ollut tutut hevoset Balance ja Bruno enkä kummaltakaan tunnilta ole saanut mitään erityistä matskua. Jos lyhyesti kuvailen menee meillä Brunon kanssa hyvin. Ollaan koottu jonkunlainen luottamus esteillä ja kiellot alkaa pikkuhiljaa loppumaan. Balance, jolla oon nyt menyt viimeiset kolme kertaa on ollut älyttömän hidas, vino ja jäykkä takaa. Aika paljon on ponia pitänyt availla! Pari kuvaa kuitenkin viikon takaa sekä tuotteet...
Mistäs jatkaisin? No hei semethän lähestyy hurjaa vauhtia ja niihinkin on vain vajaat kaksi viikkoa. Ilmottautumislistat saapuivat jo ja pääsen siis taistelemaan ponikoulu- sekä poniestemestaruudesta. Itse olin myös kvaalannut junnuluokat, mutta virallisesti olen poniratsastaja ja alle 16 vuotias, joten mitä turhaan neuvottelemaan vauhdosta. Ponimestaruuden luokathan ovat 60cm ja he C E1, eli aika tutut luokat. 60 taisin kisata viimeksi vuosi sitten samoissa kisoissa :-D Oikeastaan viime vuonna en edes postannut kyseisistä kisoista (jostain syystä?), mutta silloin vetäisin tuplapronssia Brunon ja Denverin kanssa. Oli mahtava kisapäivä ja tykkään aina hauskasta ja pitkästä päivästä. Tänä vuonna haluaisin tehdä, jotain erikoista postausta ja voisin yrittää tehdä jonkinlaista videopostausta. Joko sellaista normaalia eli höpöttelyä ja päätöntä kuvailua tai sellasien taiteelliset matskut sisältävän editoidun videon! En osaa päättää, joten kummasta tykkäisitte?Vaude, pian 200 lukijaa! Sen rikkoutuessa sitten pitkästä aikaa lukijakysely ..
+ Semeistä taiteellinen editoitu video vai normaali höpöttelyvideopostaus?

26 kommenttia:

 1. Tykkäisin enemmän sellasesta taiteellisesta :) Kiva postaus, onnea kisoihin!

  VastaaPoista
 2. semeistä höpöttelyideopostaus!

  VastaaPoista
 3. Höpöttelyvideo silleen hienosti sekotettuna taiteelliseen ois kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuu, huippuidea! moni haluaa selvästikin höpöttelyä mutta haluisin ite jotain taiteellista :-D voi olla että tää toteutuu .. kiitos !

   Poista
 4. oot puhunut masennuksesta aika paljon viime aikoina? onko kaikki ok? :-) onko sulla diagnosoitu se? höpöttelyvideo ois tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin on, ei oo diagnosoitu tai mitään enkä oikein voi sanoa, että mulla oisi masennus vaan mua vaan masentaa ... Sepen lähdettyä löysin itseästäni paljon asioita, joita en ennen ollut koskaan huomannut. Maaliskuusta lähtien koulu ei sujunut enää samalla tavalla ja muutenkin asiat koulussa ei ollut kovin hyvin, huomasin että kaverisuhteet ovat olleet aika lyyhistyneitä, aikaa meni kotona makaamiseen kun ei ollut mitään muuta ... vähän kaikkea ilmeni. Itkeskelin joskus iltaisin pitkään keskiyöhän saakka, kun mikään ei ollut enää sama eikä mikään mennyt oikein putkeen. En oo hirveen avoimesti tästä kertonut, mutta viime aikoina ei oo todellakaan ollut kovin helppoa. Oon tosi herkkä ihminen ja vastoin käymiset on aina kovin raskaita.

   Mutta mä luulen, että kyllä tää tästä :-) Kaikkea kivaa on edessä ja saan vähän muuta ajateltavaa. Ja kaikki alkaa hiljalleen tuntua asteen helpommalta, joten enköhän mä selviä !

   Kiitos, pistän korvan taa :-) !

   Poista
  2. Kuulostaa ihan minulta. Silloin kun entinen hoitoponini lähti niin tuntu että en vaan mitään muuta tee kuin ole vaan kotona ja oli sellanen masentava olo.
   Tsempii sulle :)

   Poista
  3. joo raskasta tää kyllä on ollut ... kiitos ! (:

   Poista
 5. Blogisi pääsi mun blogin linkkaa blogisi postaukseen! Tää oli tosi kiva ja sait kyllä uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaude, pitääpä kurkata :-) Kiitoksia !

   Poista
 6. Tsemppii nyt viimeisiin viikkoihin, kohta tää koulukakkiainen on ohitse taas! Täällä hetkittäin samanlaisia ajatuksia, miettii vaan miksi ei onnistu mikään. Onneksi on tuo hömppä tamma jonka luokse voi mennä, piristyy mieli ihmeellisesti :)
  Ja sellainen sekotusvideo olisi kiva, hieman taiteellista mutta silti höpöttelyä mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koulukakkiainen, haha :'-D niin, aina joku positiivinen ja rakas asia piristää ihanasti ... juu jotain sellaista siis tulossa !

   Poista
 7. Äh en osaa valita höpöttelyn ja taiteellisen väliltä, joten sanon molemmat ;) Kohta on onneks koulu kevään osalta finaalissa ja alkaa kesä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jotain sellaista siis luvassa ;) jesjesjes, sitä on odoteltu ❤️!

   Poista
 8. Mullakin on ollu tää kasiluokka tosi vaikeeta aikaa. (Nyt onneksi kevään tultua on jo helpottunut!) Masensi tosi usein ja tuntui, että kaikki menee alamäkeä. Parilla mun kaverillakin on ollut sama juttu. Ehkä se on aika yleistät tässä iässä, ken tietää :D Toivottavasti sullakin alkaa menemään paremmin!

  Toi video olisi just kiva semmoisena puoliksi höpöttely, puoliksi taiteellisena kuten ylempänä kommenteissa jo ehdotettiinkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kun se kuuluis vaan ikään .. kiitos (-: !

   Poista
 9. En itse pääse varmaan kuvaamaan semejä (koska Laakson ratsastusstadion ja poni GP kutsuu enemmän kun niitä varten Espooseen tulen) kuten tähän mennessä olen aina ollutkin, joten videota kyllä kiitos! :b Oon aina tykännyt niiden kisojen tunnelmasta, vaikka täysin ulkopuolisena olenkin aina ollut kentän kulmassa hengaamassa. Tietty on ollut vähän hölmö fiilis aina hiipparoida siellä muuten vaan, mutta minkä sille mahtaa kun on nolla rahaa :'b Töissä tosin oon ollut muutamaan otteeseen siellä lepuskissa...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, semeissä varsinkin on aina huippufiilikset ja tunnelma ! ^^

   Poista
 10. milloin teet linkkaa-blogisi arvostelun?

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !