6/19/2015

HYVÄLLÄ MIELELLÄ TAKAISINAikaisia aamuja, ruokaa, oleskelua ja automatkoja ..

Onhan siitä jo viikko, kun palasin takaisin Ypäjältä ja oli huippu reissu. Harvoinhan sitä saa tällaista mahdolisuutta ja kiitokset kuuluvat siis Ainolle, kisaajalle jonka mukana matkasin! Paikan päällä oli paljon nähtävää ja ihmeteltävää ... Paikka oli myös iso ja sai sitä suunnistaakin :-D Ison nurmikentän nähtyäni, olin täysin sen lumoissa - ehkä jonain päivänä itsekin pääsen sinne... Näkyi paljon upeita ratsukoita ja super hienoja poneja sekä heppoja, joita ihastelin toisensa jälkeen. Kuitenkin kisahoitajan työ vie aikaa enkä ehtinyt paljoa kuvia ottaakaan. Kasasin kuitenkin siitä vähäisestä määrästä lempparini. Mitä tykkäätte? 


 1.

 2.

 3.


 4.

 5.

 6.

 7.

8.

 9.

10.

Kuulumispostausta pian ...

12 kommenttia:

 1. 10 oli mun lemppari! Millä kuvauskalustolla kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos ! Kamerana toimii canon eos 70D ja putki oisko ollu nyt EF-S 55-250mm, eipä muuta (-:

   Poista
 2. Sä oot kyllä älyttömän hyvä kuvaamaan! :) Upeita kuvia nämä kaikki! Mä tykkään kuvasta numero 2. ehkä senkin takia, että heppa on niin kivan värinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kiitos <3 ! juu, se on oikeastaan yksi lemppareistani .. vaikka takana kaikkea värisählää onkin, kokonaisuus toimii :-)

   Poista
 3. Sattuuko sulla olemaan muista ratsukoista kuvia kouluradalta perjantailta ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teistä muistaakseni taisin jopa napata pari kuvaa ! :-) tuon linkin takana kaikki kuvat - http://sofkulen.kuvat.fi/kuvat/muut+tallit+&+tapahtumat/2015/Yp%C3%A4j%C3%A4+11.-12.6/

   Poista
  2. Ei harmillisesti näkynyt olevan noissa :( noh ei voi mitään, hienoja kuvia oot kuitenkin ottanu ! :)

   Poista
  3. äh, sekotin teidät sitten johonkin toiseen ratsukkoon ... harmi juttu ! kiitos, kiitos :-)

   Poista
 4. Oletko muokannut kuvia niin paljon terävyydeltään että oikein ottaa muokkaus silmään, vai onko sitten vika vain koneessani? :D No kummiskin, kivoja kuvia, itsekkin kuvailen samalla rungolla! :-) Koulukuvissa etenkin 6 ja 7 ovat suosikkejani, mutta kutosessa ottaa hieman tuo kirkas tausta silmään, muuten hyvä kuva, ja oikeaan aikaan otettu kuva. Seiskassa miellyttää ponin väri, joka sopii todella hyvin taustaan. Ponin menosuuntaan tosin olisi ehkä saanut olla enemmän tilaa :-) Estekuvissa taitaa lempparini olla 9 ja 10.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo terävyyttä olen muokannut jonkin verran! Rakastan teräviä kuvia, harmi, jos omaa silmääsi häiritsee .. Ite taas tykkään kutosen kirkkaudesta tosi paljon :D Kiitos kiitos :) !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !