6/11/2015

OTA KUVA

Heippa! Taas kerran otsikko on omaa luokkaansa ja saattaa johtaa harhaan. Tässä postauksessa on kuitenkin vain kännykän tyhjentelyä ja snäppejä :-D Moni on toteutellut tätä postausta lähiaikoina ja itsellänikin se on muhinut luonnoksissa, joten yrittäkää nauttia! 1. en kommentoi .. :-D 2. jamm! 3. san andreas, suosittelen!

 1. jos kissa tykkää, niin se tykkää ... 2. hehe. 3. päättärit !

 1. vähän sotkettiin. 2. ruokaa, ruokaa. 3. maailman ihanimmat!

 1. kiinalaista! 2. saatatte ehkä törmätä tähän taideteokseen, jossain alikulkusillalla ;-) 3. Spödelin päikky työn alla !

 1. semet. 2. kisu! 3. onnistunein piirakka ikinä !

 1. vähän lisää kotitekoista namia .. 2. yritettiin eksyä :-D 3. magee auringonlasku !

 1. ruokaa, ruokaa 2. lisää ruokaa 3. vähän lisää vielä


1. kun tunnit peruttiin :-D 2. jee ! 3. uudelleen kisu !

Huh! Aika säälittävä postaus jälleen, mutta tällaista pientä päivittelyä ... Haluan vielä kiittää kaikkia kyselyyn vastanneita, tuli paljon oivia vastauksia ja ehdotuksia! Myös pahoittelut, nimittäin yhteen kysymykseen liittyen seuraatteko blogia muualla, oli pois käytöstä monivalinta eikä vastauksia voinut ottaa montaa. Korjasin homman liian hitaasti, joten pahoittelut! Päätin kuitenkin järjestää väliaikaisen kyselyn blogin reunalle liittyen tähän samaan kysymykseen! Kuten mainitsin ehdotuksenne olivat hyviä ja ne ovat joko työn alla tai tehtävissä tulevaisuudessa!

Tällä hetkellä olenkin viilettämässä kohti Ypäjää kisoja kuvaamaan ja kaverin kisahoitajaksi! Super jännää .. Postausta siitäkin pian.

4 kommenttia:

 1. Uuu täähän oli kiva postaus, hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Olit varmaan ypäjällä kuvaamassa kisoja 11-12.6.2015? Sattuisiko sinulla olemaan kuvia estekisoista torstain poniderby karsinnasta ja-tai perjantain animagiponicup tai poniderbystä ratsukosta jasmine dear ja wicher ? :) kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kenties ollakin ! kaikki kuvat löytyy tältä sivulta -> http://sofkulen.kuvat.fi/kuvat/muut+tallit+&+tapahtumat/2015/Ypäjä+11.-12.6/

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !