7/19/2015

HERÄÄ JO, HERÄÄ JO

Kuvat: Rondy, Hanna, Sofia

Heipsan! Nyt se kolme viikkoa on ohi ja kotona olenkin jo lököillyt viikon saamatta mitään aikaan - niinkuin aina. Matka oli aika erillainen mitä odotin. Monta kertaa turhautti ja teki mieli vain luovuttaa. Mutta näin jälkeenpäin se oli niin erillainen ja rikas kokemus, että olen aika tyytyväinen itseeni. Taas on pari tuttua enemmän ympäri Suomea, joita jää ikävä. Kolme viikkoa on niin pitkä aika, että ehtii kiintyä ja tottua siihen rytmiin ja porukkaan. Kotimatkalla lentokoneessa mietin etten itke .. comoon haluan vaan himaan, mutta toisin kävi. Onnekis oli vedenkestävää ripsiväriä! Työn alla on kuitenkin matkan postaus, josta on tulossa aika iso videoineen ja kuvineen :-D Eli malttakaa odottaa!Seuraavaan juttuun siirrytään nimittäin ratsastukseen! Minnekäs muuallekaan lähdin jo maanantaina kun tallille. Koko viikon ratsastin ja nautin tallilla olemisesta ja se tuntuikin pitkästä aikaa niin ihanalta. Nyt kotiin tultuani sain kaksi uutta rakkautta joista kerron pian lisää ;-) Uskaltaisin kuitenkin sanoa, että ponit ovat ihan suuressa roolissa tulevaisuudessa.Jälleen kerran yritän pikkuhiljaa ryhdistäytyä ja saada aikaan vähän videoita ja erikoispostaksia ja bannereita ja normipostauksia ... Huh, rankkaa tämä bloggaus! Mutta tässä on paljon tulta antavia jttuja, jotka potkii mua tässäkin hommassa eteenpäin. Mutta niistäkin lisää myöhemmin ;-)

 Tässä teille vähän vihjauksia tulevasta ja nyt ette enää pysy housuissanne, ha !11 kommenttia:

 1. Eikä, nyt mua alkoi tosissaan kiinnostaa tuo sun vihjailus... :D Toivottavasti kerrot siitä pian lisää! Todella hienoja kuvia taas kerran, niin kuin yleensäkin :D

  VastaaPoista
 2. Söfööööö, ei saa tällee kiusata! ;D

  VastaaPoista
 3. Ei Sofia tällasia vihjailevia postauksia enään :DDD

  VastaaPoista
 4. Hei, mä tahdon haastaa sut Liebster Awardsiin mukaan - eli saada näkyvyyttä pienemille blogeille ja haluaisin kuulla sun vastaukset mun kysymyksiin! Haaste löytyy täältä:
  http://denppu.blogspot.fi/2015/07/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnostavaa ! Voi olla, että otan haasteen vastaan ;-)

   Poista
 5. Hastings, onko? :D näyttää vähän tutulta, tosin mun muistosisa pier ei ollut muutama vuos sitten noin pitkä! olin 5 viikkoa työssäopissa Hastingsissä, jatkuva ikävä kaupunkia kohtaan jäi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se Hastings ! Hieno paikka kyllä :-)

   Poista
  2. jep, mahottoman ihana paikka ja ihanat ihmiset! :)

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !