7/24/2015

KAUAN SITTEN

Kuvat: Petra, Hanna, Rondy

Nyt on perjantai, kesäloma ja mä oon aivan puhki. Rankka heppailuviikko takana ... Tehokurssi ja kesätunnit. Aika paljon ratsastusta! Ajattelin viime postausta kirjoittaessa julkaista viime viikon ratsastukset hiukan aikasemmin kuin nyt, mutta tässähän sitä ollaan. Mutta kun tallilla viettää 12h, on aika kirjoittelemiseen vähäinen.

Pokahontas ja Bee ovat siis mulle uudet tuttavuudet. Ihania kummatkin ja pääsinkin heti viime maanantaina Pokan selkään. Oikeastaan torstaihin saakka ratsastikin vaan Pokalla, enimmäkseen silellä yhtä estetuntia laskematta. Pokassa oli herkkyyttä, hiukan vinoutta, innokkuutta ja ponnua. Kouluponi se ei ennen selkeästikään ole ollut, mutta asiat ovat helpottuneet sille pikkuhiljaa ja tulee helpottumaan. Poni tykkää hypätä ja on muuten äärettömän kiltti! Siitä tulee varmastikin monen lapsen suosikki. 
Maanantaina oli siis hyppypäivä ja mentiin aika pikkuijsta ja helppoa rataa. Näin aluksi uusi ratsastaja selässään Poka oli aika jännittynyt, mutta loppua kohden saatiin aika hyvä rauha. Tiistaina kouluvalkassa saatiin vähän uusia nappeja ja tuli hyviä pätkiä, mutta myös vähän hunompia. Jos oikein muistan työstimme heppoja loivilla kiemuraurilla ja ympyrällä enimmäkseen. Loppua kohden huomasin sen, että jalka alkoi vähän seikkalemaan. Varmaankin pokan väsyessä, kun en saanut pohjetta läpi, meni homma vähän potkimiseksi. Keskiviikkona oli taluttajien tunti, mutta en saanut kuvaajaa tälle kerralle. Tehtiin enemmänkin hommia suoralla uralla ja homma oli helpompaa ja saatiinkin pitkiä ja hyviä pätkiä! Torstai oli kesätunti, jonka sain leiriapparuudesta. Alku oli aivan mahtava volteilla ja pohkeenväistöillä, mutta loppua kohden vastalaukat ei olleet kovin puhdas suoritus :-D


 Hyvä esimerkki aika jännittyneestä menostaKukas Bee sitten on? Hän on energinen 6 vuotias uusi hoitovauvani. Luitte oikein. Niin paljon iloa ja vauhtia täynnä oleva tamma. Tämä tamma ei kuitenkaan muistuta kovastikaan tammaa :-D 13.7.2015 lähtien jatkuu toivottavasti pitkään tämä tarina. Ponin rauhaa ei vaan voi kuvailla, saan itselleni mielenrauhan. Ette arvaakaan miten ihanaa on vain syötellä ponia niin hiljaisella nurmella. Nyt tässä viikossa, josta puhumme ei sisällä kertaakaan ratsastusta Beebiksellä, mutta odotelkaas sitten tämän hetkisen viikon heppapostausta ;-) Nyt saatte ihastella paria kuvia Beebiksestä viime viikolta.

Yritän olla ahkera ja saada Englannin postausen ja tän viikon ratsastukset pois alta pian! Muut jutut eivät ole vielä ajankohtaisia ;-) 
♥ on se söppänä

9 kommenttia:

 1. Onnea uudesta hoitovauvausta :3 Suloinen tapaus! Ihania kuvia taas jälleen kerran ♥

  VastaaPoista
 2. Oi, ihania ponskeja! ♥ Ompas söppänä tuo Bee! :3

  VastaaPoista
 3. Ompas kivan näköisiä heppoja! Ja onnea tästä uudesta hoitovauvasta :3 Suloinen otus!

  VastaaPoista
 4. Haastoin sinut Liebster Awards- haasteeseen. Käy lukemassa blogissani tähän liittyvä postaus(..säännöt) ja vastaa kysymyksiin omassa blogissasi, pistetään haaste kiertämään :)

  sinijarane.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Haastoin sinut Liebster Awards- haasteeseen. Käy lukemassa blogissani tähän liittyvä postaus(..säännöt) ja vastaa kysymyksiin omassa blogissasi, pistetään haaste kiertämään :)

  sinijarane.blogspot.fi

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !