8/10/2015

KUVAT KERTOO

Kuvat: Pinja


Videopätkiä alkupäästä ...

Näin lyhyesti, mutta innokkaana haluan kertoa, että eka itsenäinen ratsastus Jessillä on nyt ohi. Kaikki vaiheet sujui hyvin, enkä yllätykseksi ollut edes hukassa! Vaikka aluksi tallille mennessä vähän kuumottikin ja ratsastus näin pitkästä aikaa ilman valvovaa silmää olikin haahuilua. Jos tunnista lyhyesti kerron, yritin keskittyä istuntaan tänää, mutta se vähän levisi ..:D Näin kuvia katsellessa aika hämmentävää, kun jalustimet on väärin päin ja katse puskassa ja ... Itseni kohdalla, jos jostain tingin se on istuna harmillisesti. Nyt Jessin kanssa onkin aikaa siihen keskittyä. Tunnin haahuilin ympyrällä ja tein hiukan siirtymisiä ja temmon muutoksia. Otin askelajit hyvin eri suuntiin ja alussa yritin saada Jessin aluksi hyvin eteenpäin pyrkiväksi. Loppua kohden tuli hyviä pätkiä. Mutta ei tästä päivästä sen enempää .. näkyillään rakkaat lukijani, joita on jo yli 200, vaau!

27 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo teidän meno näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Yritit saada ponin eteenpäin pyrkiväksi? Se ei kuitenkaan tarkoita että poni saa juosta kokoajan alta :) mielummin keskittyisit siihen että pidätteet menee läpi ja poni kulkee rennosti ja rauhallisena! Muuten oikein hyvän näköistö menoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei tietenkään ! mulla oli tosiaan pinja mukana ja kommentoi että on ihan kiva tahti vaikkei siltä tuntunut selkään. mutta kuten sanoin tää loppua kohden oli parempi aika paljonkin (: kiitos nyt kuitenkin !

   Poista
  2. Mä en kyllä nähnyt altajuoksemista vaan ponin joka työskentelee ahkerasti ja liikkuu omalla moottorilla.

   Poista
  3. oo rebe osaat sanoa aina jotain oikeeta ! (:

   Poista
 3. Kiva lukea sun ja jessin kehityksestä, varsinkin kun poni on itsellekkin varsin tuttu :D Hyvältä näyttää jo nyt ja eiköhän se siitä paranekkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha toivottavasti paraneekin :D kiitos !

   Poista
 4. Tosi mageen oloinen ponski! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia :3

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kiva nähdä videota teidän menosta! Oikein kivan näköinen poni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! vaikka näin alkuun, yhteistyö ei niin kukoista vielä :D

   Poista
 7. Sut on haastettu!
  http://waldgeistory.blogspot.fi/2015/08/kuvahaaste_11.html


  ♥ Milla // Waldgeistory

  VastaaPoista
 8. Vähän pidemmät jalustimet, piikkasen hitaampi tempo ja selkää enemmä pyöreeks ponille ni hyvä tulee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pidemmät jalustimet ? :D yhtäkin pidemmillä ponnistelisin kevyessä ravissa ylös aika raskaasti !

   Poista
  2. Jos koulua kisaamaan haluut, joudut radalle laittamaan tosta ainakin kaks reikää pidemmät, jotta et saa noottia! Alue- ja no useimmissa seurakisoissakin

   Poista
 9. miksi ihmeessä aloit vuokraamaan ponia, kun oot kuitenkin niin pitkä tyttö? näytät tolle jessyllekki liian pitkältä, joten mikset etsinyt suosiolla hevosta, joka olisi ollut sulle sopivampi nyt ja varmasti vielä sitten kun kasvat? järki käteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei, ootko sama ano kun tuoreessa postauksessa ? :D Vastasin just siihen, pystytkö enää parempaan ;-)

   Poista
 10. Miks ihmeessä vuokraat noin pientä ponii, kuvistakin huomaa että olet aivan liian pitkä jessylle. PS: kiva sahaus :DDDDDDDD

  VastaaPoista
 11. Mikäs noita anoja vaivaa, ovatko sokeita tai tietävätkö he edes mitään hevosista? Oot just passeli tolle ponille, tietenkin hevosella voi pidempään ratsastaa, mutta ymmärän hyvin että halusit ponin, ponit ovat ihan erilaisia kun hevosia. Et sä varmaan kauheesti kasva enää, ja toi on just sopiva pituus, kun ei mistään 100cm ponista ole kyse. Btw teiän meno näytti tosi mukavalta! Ja myöhään mutta onnea vuokraponin löytymisestä!:3 Itsekin etsiskelen, oon mäki niit vaatimuksii karsinu, ainoat taitaakin olla aidattu kenttä, shetlanninponi ja ajomahdollisuus. No, ens viikolla pitäs päästä yhelle tallille katteleen niit shetukoita��
  Sori ku utelen mut millä tallilla ratsastat/missä tää poninen asustelee?:) ei pakko vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja löytyykö tälle blogille bloglovinia? Olis helpompi seurata niin mutta voinhan mä näinkin lueskella, en jättäis lukulistalta pois!:)

   Poista
  2. haha, voi kun tietäisinkin, mitä anoja vaivaa nykyään ... kiitos paljon ! onnea sullekin vuokraponin etsintään :-) joo löytyy bloglovinista !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !