8/25/2015

LISÄÄ HEPPAA

Kuvat: Camilla, Sini, Sofia
Taas moikkaillaan heppakuulumisten lomassa ... Hirveästi viime viikolla en saanut matskua enkä oikeastaan ratsastanutkaan kuin Jessillä ja sen yhden vakkaritunnin lepuskissa. Keskiviikona listoilla luki iloisena yllätyksenä Bee. Tykkään tosi paljon ratsastaa sillä, ja alkaa se meno pikkuhiljaa sujumaankin. Viime tunnilla käytiin läpi pohkeenväistöjä pääasiassa. Lopussa laukoissa tuli tosi hyviä pätkiä ympyrällä sekä niitä huonoja pätkiä :-D Yllätykseksi tunnin alussa poni oli rauhallinen eikä edes ollut niin reaktiivinen! Tosin lopussa poni vähän innostui. 

Hyppäsin myös Jessillä ekan kerran itsenäisesti! Omaa haastavuutta siinä on, mutta tykkää selkeästi hyppäämisestä. On tässä matkaa vielä kisaradoille, mutta mulla on hyvä tunne. Katselin jo tulevia kisoja ja pian pitäis uskaltautua sinne. Pitää alkaa hyppäämään vähän enemmän! 
Heitin kentälle yhden esteen ja aloitin verkan puomeilla. Aluksi oli vähän jännää mennä niitä, mutta saatiin kivoja raviaskeleita. Ekat hypyt sujui, vaikka yks kielto tuli mun oman pohkeen seilaillessa. Ei näin ekalle kerralle nosteltu mitään huimia korkeuksia ja hypittiin sitä 60cm. Oon myös kovasti yrittänyt miettiä ja ettiä valmentajia, kun olisi hyvä olla myös ammattilaisen silmän alla. Mutta pian varmasti ;-)

Ehkä moni tietääkin, että meiltä lähtee (tai no lähti) tehoporukka ulkopuolisiin kisoihin. Kouluporukka kävi juuri viime viikonloppuna punametsässä ja hiippailin sinne mukaan helppimään ja pääasiassa kuvaamaan. Yllä siis kuvasatoa, jonka loput kuvat löytää täältä. Esteporukka lähtee kisoihin samaan paikkaan syyskuun lopussa ja ette arvaakaan kuka kuuluu poppooseen! Nää on tän vuoden ainoat ulkopuoliset kisat ratsastuskoulun puolesta, jos nyt Jessin tulevi kisoja ei lasketa. Jännää !

8 kommenttia:

 1. Todella hienoja kuvia jälleen kerran! Tykkään, kun kaikki kuvat on näin isoja :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ! Isot ja laadukkaat kuvat ovat sitä parhainta katsottavaa mun mielestä :-)

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Tosi ihania kuvia sulla aina!! Millä muokkaat niitä, jos muokkaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Hiljattain vaihdoin photoshopin lightroomiin ja ennen muokkasin gimpillä sekä picmonkeyllä :-) Vähän vielä treeniä ton lightroomin kanssa :-D

   Poista
 4. Pyydä Heidiä pitämään sulle tunteja myös Jessin kanssa! :) Tuttu ope niin pääsisit heti kehittymään Jessin kanssa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä idea ! se on oikeastaan käynytkin mielessä, en oo vaan ehtinyt sitä kysymään :-D

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !