8/29/2015

YLÄ- JA ALAMÄKEÄ

Kuvat: Camilla, Hanna

Taas viikko lähenee loppuaan ja tekemistä on olltu paljon. Synttäripäivä onkin ollut myös kiireinen ja aika valui nopeasti ratsastaen, leipoen ja syöden! Huomenna onkin 70cm Brunon kanssa. Viikon alku onkin sujunut mukavasti kipeänä ollessa ja arkea läpi käydessä. Nyt kuvia löytyi torstailta ja perjantailta - Jessiä ja Beetä siis.

Torstaina tuli Camilla mukaan pitelemään mulle estetuntia ja kuvaamaan. Tää opettaja kantoi siis kolmisen estettä kentälle ja alkoi pitämään mulle varsinaista tuntia. Alku verkaten puomeilla ja pikku kavaleteilla ja voi vitsi, kun saatiin lopulta hyviä askeleita! Ei ollut alla se kiireinen Jessi, vaan tuli pitkiä ja rauhallisia askeileita. Muoto parani ja poni kokonaisuudessaan oli rennompi. Kiva, kun on joku katselee vierestä ja kertoo virheet. Kaikkea, kun selässä ei tunne. Esteillä saatiin hyvä laukka ja paikat osui paljon paremmin ja hypyt oli tosi hyviä. Kaikkia kammotuksiakin esteiden alle pistettiin ja säästyttiin kielloilta, jes! Olin tosi tyytyväinen kokonaisuudessaan tuon päivän tuntiin.

Perjantaina siis Beellä, jee! Tää tunti kuitenkin oli aika paljon haasteita täynnä, mutta selvittiin. Aluksi fiilis oli ettei mitään parannusta tapahtunut, mutta aina en ajattele ihan loppuun heti tunnin jälkeen. Kaiken lisäksi oon aina niin kriittinen itselleni, että huh :-D Pikkuhiljaa aina keksinkin positiivista tunnista lopulta. Kolmikaariset ja laukka tuotti kuitenkin tällä kertaa ongelmia. Joka kaarteella kaaduttiin menosuuntaan ja laukassa ratsastaja heilui kun hullu. Kaadettiin jopa pari tötsääkin ponin kanssa ..:-D Korjausta kuitenkin tapahtui ja jotain hyvääkin pätkää ja askelta tuli. Eiköhän me vaan parempaan päin mennä tän pikkuisen vauvan kanssa !

10 kommenttia:

 1. Jälleen kerran todella hienoja kuvia ja kiva video :) Kommentoin suurin piirtein joka postaukseen samalla tavalla, mutta tästä blogista ei löydy kuin upeita, hyvälaatuisia kuvia! :D

  VastaaPoista
 2. Wau sofia, sä oot kehittynyt paljon!

  VastaaPoista
 3. "Ei ollut alla se kiireinen Jessi alla vaan pitkiä ja rauhallisia askeileita."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikä tällä kertaa häiritsee ? se, että tekstissä on kirjoitusvirheitä vai ettet löydä enää mistään mitään valitettavaa.

   Poista
  2. Suhtaudut todella ihmeellisellä ja väheksyvällä tavalla kritiikkiin. Edellisessä kommentissa ei ollut edes kritiikkiä, se oli vain lainaus tekstistäsi.

   Poista
  3. Jestas ! Kysyinhän vain kysymyksen sinulta. Otetaanpas nyt niin tosissaan kaikki.

   Poista
 4. tätä sun blogii on nii kiva lukee😍 aika hyvi menee jo jessin kans! (:

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !