9/10/2015

TEEBEE

Kuvat: Sofia, Pinja

Huh, on ollut kyllä niin kiire, etten oo edes bloggeria ehtinyt avata. Nyt kuitenkin osottais nokka kohti risteilyä ja siellä olinkin just kesällä (ja postaus niin kuin tässä ..:D). Sitä ennen risteilykokemuksia oli joskus pienempänä ja nyt taas tuntuu niin mukavalta. Pinja oli ja tulee taas mukaan ja vietelläänkin sit aikaa mukavasti kahdestaan. 
Ja tässä nyt on sattunut ja tapahtunut niin jätetään ne kuitenkin seuraavalle postaukselle ja saatte vaan ruotsin kuvat sekä tehtiin videopostaus, kun Pinjalla oli kova halu se tehdä! Vähän pikapostausta ja elonmerkkejä siis ...


8 kommenttia:

 1. Heei, mikä mahtoi olla sun edellisen bannerin blogin nimen fontti? Jos et muista niin olisko mahdollisuus saada kuva siitä bannerista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein muistan, että mikä banneri mulla oli, niin fontti oli Mf Autumn Breeze !

   Poista
 2. Heippa! Teit mun blogiin bannerin tuossa vähän aikaa sitten. Osaisitko neuvoa, että miten saisin mobiiliversiossa "tekstilootan" asettumaan samalla tavalla, kuin tietokoneella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai välilehtien ylälootaa vai itse postausten omaa pohjaa :) ? Nimittäin välilehtien pitäisi olla aina ihan paikallaan, mutta toi postausten pohja on vähän eri juttu :D Voit ottaa muhun säpöllä yhteyttä (sofkulen@hotmail.fi) voidaan katsoa, jos löydän ratkaisun ...

   Poista
 3. Taas kerran todella ihania, kesäisiä kuvia :) Kiva nähdä tällaistakin videota, joka ei liity hevosiin! Mahtava video :) Itse olin tänä kesänä samalla laivalla samanlaisella risteilyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos ! joo pitääpi näitäkin silloin tällöin tehdä :D

   Poista
 4. Nykynen banneri on ehkä vähän tylsähkö, tai ainakin mun koneella siinä vaihtelevat kuvat aika rakeisia.. Osaat tehä niin hienoja bannereita niin ois kiva jos sulla ois omassa blogissas vähän erilaisempi ja josta näkee että on nähty vaivaa :)

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !