12/26/2015

TÄNÄÄN LENTOKONE

Minnes muuallekaan tänään nokka suuntasi kuin tallille Jesua ratsastamaan! Nappasin matkalla myös Camillan (superein koutis/photographer) ja päätettiin pistää pari estettä pystyyn kentälle. Lopulta siellä seisoi kaksi pystyä aika yksinkertaisella välillä, 16,5m. Suunnitelmana oli fiilistellä ja laskeskella askelia. Tässä kun ei olla poninkaan kanssa vähään aikaan hypätty.

Kävellessä maasta käsin poni vaikutti tosi innokkaalta. Alkuverkoissa kuitenkin oli mukavan rauhallinen ja otinkin vain aika pitkin ohjin kaikki askellajit läpi. Oon päätynyt siihen tulokseen, että ponin kanssa on ihan hyvä aloittaa pidemmällä muodolla ja ihan rauhallisesti yksinkertaisia juttuja tehden. Tänään kuitenkin annoin sen mennä vähän vapaammin ja laukaten vain kenttää ympäri.
Aloiettiin puomeilla ja volteilla sekä lisättiin siirtymisiä, että tasapainoakin saataisiin puomeille. Ravilla saatiin tosi hyviäkin askelia. Laukassa poni innostui jo ja volteilla sisäpohje ei mennyt toivotusti läpi. Oikeastaan loppuraveissa totesin, että taas tuli hutastua sisä- ja ulkoavut eikä poni ollut apujen välissä. No oma moka :D

Esteillä vauhtia lisääntyi taas kiitettävästi ja aluksi sorruin tekemään oikeastaan vain puolipidätteitä enkä uskaltanut vaan pidellä tasaisesti. Kuitenkin sen hoksattuani ei heppakaan lähtenyt käsistä! Vaikka laskeminen askelijen suhteen jäi, tuli hyviä hyppyjä ja saatiin taas vähän fiilistä. Kun kaarteet oli tällä kentällä ja tehtävällä tiukkia, huomasi miten ne niitä sisä ja ulkoapuja tarvittiin. Heppa unohtuu ratsastaa apujen väliin tosi helposti itseltä estetunneilla. Itse keskityn enemmän laukan tempoon ja puolipidätteiden kuuliaisuuteen. Kunnes saatiin ristikoilla hyvää tuntumaa nosteltiin ja vaihdeltiin suuntaa, kunnes lopulta esteet oli esteen kokoisia ja saatiin hyvät hypyt. Poni oli kyllä niin menossa ja loikat oli mitä hauskimpia katsella tunnin jälkeen. Ihana lentsikka :D Sit loppuraveja ja toki söpöilyt kuville auringonlaskussa!
Huomenna olis varmaan menneiden joulupäivien myöhäinen postailuaika! Haluautteko lahjojen esittelyn videolla vai kuvina? Mistä ylipäätänsä tykkäätte - videoita vai kuvia ? Mä oon pohtinut tätä kysymystä todella kauan :D

8 kommenttia:

 1. Todella kivan näköistä teidän meno näin kuvista katsellen! :) Hienoja kuvia taas kerran! Itse toivoisin, että teet lahjaesittelyn videolla, kunhan lahjoja ei ole ihan ylipaljoa jolloin videostakin tulisi ylipitkä :D Tykkään enemmän kuvista, mutta videot on joissain tapauksissa ihan kivoja, elleivät ne oli ylipitkiä(yli 10min videot on jo osa sellasia, etten välttämättä ehdi/jaksa katsoa niitä loppuun..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ! Joo, ite pidän kuvista, vaikka videot tuovat vaihtelua ja niitä on välillä kiva tehdä. Moni toivoo kuitenkin videoita ja siksi asiaa olen miettinyt :D

   Poista
 2. Ompas ihania kuvia teistä, etenkin toi toisiksi viimeinen! :3
  Tee lahjoista video! :)

  VastaaPoista
 3. Olipas laadukkaita kuvia1 videolla mielummin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmaankin kiitokset kuuluu camillalle ja uudelle objektiiville ! Pistän korvan taa :)

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !