1/11/2016

PAKKASTA, PIRUETTEJA JA KUVAUSTA

Kiitos kuvaajille: Camilla, Rebe, Sara

Heippa hei! Jatketaan vielä näillä hiukan yksinkertaisilla heppapostauksilla. Hypätään keskiviikkoon, jolloin jolkottelin kylmänä pakkaspäivänä Sheikillä ja Beellä. Varusteet olivat mitä huikeimmat, 2kpl verkkareita päällekkäin ja kunnon lämpäkengät sekä teille tuttu spooksin takki. Niillä varsinkin satulan kanssa oli jotenkin todella hupaisaa varsinkin, kun ridakoulussa oltiin :D Sheikillä humputtelin ja jumpattiin heppoja. Vaikka virtaa riitti, poni toimi kivasti. Illalla oli estetunti Been kanssa ja pakkasen toimesta poni oli tosi energinen. Pääasiassa treenattiin jumppasarjaa ja puomeilla kevyesti. Bee vei mua oikeastaan täysin. Jäin taas liikaa vetämään ja olin liian nopea sekä käsi nousi liian korkealle. Pitää varmaan saada enemmän keskivartaloon voimaa.

Torstaina hyppäsin taas Jessin selkään ja jatkettiin humputellen pakkasen takia. Tääkin ratsastelu meni pääasiassa, kun poni vei :D Mutta pistetään pakkasen piikkiin. Kuitenkin kuvia jälkeenpäin katsoen se näytti olevan paljon ryhdikkäämpi ja kantoi itseään, vaikka säpsäkkä olikin. Ravailtiin kentällä ja pellolla otettiin laukkaa ja lopuks Jesu pääsi irti juoksentelemaan kentälle. Kauaa se ei jaksanut kuitenkaan. Otettiin myös kuvia auringon laskiessa. Huomaa, että päivät pitenee hiljalleen!


Siirrytään lauantaihin jolloin aamun sarastaessa menin Reben kanssa tallille! Tää oli tällainen piei kuvauskeikka ja palkkana saisin itselleni kuvaajan, mutta toisin kävi ja pääsin hyppäämään vaativan tason hepan selkään, Hatin! Sää oli mitä ihanin ja Rebeä oli miellyttävä kuvata lumihiutaleiden leijaillessa maahan. Hatin selkään päästyäni lainakypärä päässä ja verkkarit jalassa, humputtelin Reben myös Reben ratsastaessa kentällä. Loppuun sainkin vielä pika tehotreenin ja päädyinkin tekemään laukanvaihtoja että puolipiruetteja :D Piruetit kaipaa vielä treenausta ... ;) Ehei, se ei näyttänyt hyvältä, mutta hauskaa olikin. Videoitakin saatte lopputehotreenistä, mutta ei saa sitten nauraa! Loppuun vielä kävelyt maatossa. Ihanaa!
Seuraava pysäkki oli Jesun luona. Olin saanut varattua itselleni tunnin, joka meni mainiosti, yksinkertasuuksia tehdessä ja toki open tutkaillessa, minkälainen ratsukko kyseessä! Pääasassa työskentely keskittyi Ympyrällä ja tasaiseen tuntumaan. Poni keskittyi hyvin, kun tajusi miten se toimii pelkän tuntuman säätelyllä! Vaikka tää treeni ei ollut se parhain, sain vinkeistä paljon kiinni. Tänään, maanantaina käytin hyväksi näitä ohjeita ja Jesu toimi super hyvin. Tästä tunnista siis  saatiin paljon apua omaan treenaukseen. Kyllä meistä aito sporttiratsukko tulee!

Tällä hetkellä oon istumassa koneen äärellä ja niin onnellinen. Oon saanut hoidettua kaikki hommat ja uusi viikko alkaa. Tein eilen suuren harppauksen ja lähdin nurmijärvelle ekalle kunnon kuvauskeikalle! Oli niin mahtavaa, upea ratsukko kuvattavana ja uusia ihmisiä. Sekä myös kokemusta rikkaampana. Kiire on kyllä, mutta niin hyvä fiilis, kun viimein saa asioita tehtyä. Vaikka haasteita vielä edessä onkin, hyvä fiilis ympäröi.

tee tyytyväinen Sofia
ps. tällä viikolla pitäis syntyä jotain mydayn tai videopostauksen tyylistä, uuden mini action kameran avulla!

17 kommenttia:

 1. ei toi piruetti näyttänyt lainkaan hassumalta! oot kyllä kehittyny ihan hurjasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei ollenkaan ekoiksi kerroiksi niiden epäonnistuneiden kertoiden jälkeen :D piti koota hullusti ! kiitos :)

   Poista
 2. Vautsi, upean oloinen tuo Hatti ja ihan hyvät oli vähän vaativammatkin liikkeet :-D varmasti tuollaisen ratsastaminen mahtavaa vaihtelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ihanaa fiilistelyä oli, vaikka hatinkaan selässä ei sen helpompaa ollut :D !

   Poista
 3. vautsi! oot kyl kehittyny!!:) kuullostaaks ratsastuskeskus Aino liia kaukaselt kuvauspaikalt?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos ! eei ollenkaa, pistele viestii vaa nii puhutaa tarkemmi ;)

   Poista
 4. Oiii näyttääpä meno hienolta molemmilla hepoilla :) Vähän kiva, että oot päässy super osaavan hevosen selkään. Vaikutti videon perusteella tosi kivalta! Itse aina fiilistelen Kimin selässä maailmanluokan kouluratsastajaa, kun mummeli alkaa vahingossa tekemään laukanvaihtoja ja piruetteja, vaikka ei oo kyllä mitään hajua miten varsinkaan piruettia pitäisi oikeasti pyytää :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Joo oli tosi kivaa vaihtelua ja enhän mäkään sen kummoisemipa osaa, Rebe neuvoi ja mä sit vaan yritin :D

   Poista
 5. Todella kivan näköistä sun ratsastus, myös tuon Hatin kanssa! Kiva nähdä videoitakin sun ratsastuksesta :) Mua vaan häiritsi, kun tän alemman videon mittasuhteet menee vähän päin mäntyä ainakin mun koneen näytöllä :D
  Mulla alkaa tulla jo vierotusoireita ratsastuksesta, kun katsoo kaikkia tällaisia videoita ja motivaatio kasvaa huippuunsa, mutta sitten ei olekaan aikaa käydä tallilla :/ No, ehkä mä tällä viikolla saan jostain revittyä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Joo ne menee ... pd pelleili taas vaihteeksi :D Voih, yritäpä päästä satulaan !

   Poista
 6. Vähäks Jessi näyttää hyvilt nois peltoilu kuvis! Hyvinhän sulta puolikkaat laukkapiruetit onnistu Hatilla ekalla kerralla, eikä paljoo vaatis et niist tulis ihan laadukkaatkin! :) Ps. heti alko näyttää paremmalta kun kokosit kunnolla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos, joo olihan ne puolpiruetit ihan onnistuneita sit kun onnistu :D Mutta kiitokset vielä tehotteenistä ;)

   Poista
 7. Ompas Jessi kivan näköinen noissa kuvissa! Hatti oli hauskan näköinen tapaus, eikä noi piruetit ja laukanvaihdot niin hirveen huonoilta näyttäny! ;)

  VastaaPoista
 8. Voisitteko joskus tehdä jessican kanssa yhteisen videopostauksen peetyltä? Tai ihan lepuskista?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mikä ettei ! Pitää ehdottaa jessicalle ;)

   Poista
 9. Tosi kiva postaus! Sait uuden lukijan:) Sulla on muuten tosi hieno ulkoasu, täytyy miettiä josko tilaisin sulta jossain vaiheessa!

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !