2/18/2016

VALOKUVAUKSEN ILOJA
Kiireitä, hommia, koulua, tehtävää ja tehtävää ... Mutta vihdoin saan nauttia lyhyestä talvilomasta! Ja kyllä jo nyt, sillä huomenna herätyskello soi viiden aikaan ja matka käy kohti Osloa. Jänskää. Muuten talviloma on aika rauhallinen. Heppailua ja valmennuksia tiedossa kyllä! Myös rennon heppailun maku alkaa palailla suuhun, sillä tilanne näyttää paljon paremmalta viime postauksen fiiliksiin verrattuna. Bloggailun muutenkin makuun yritetään myös päästä piakoin. Inspiraatiota riittää, aikaa ja reippautta ei ...:D 

Kameran kanssa ollaan ahkeroitu kuitenkin. Ehkä vain eri merkeissä, sillä se ei ole päässyt tallille mukaan oikeastaan kuin vai pari kertaa huonojen kuvausolosuhteiden vuoksi. Vaikka aurinko laskee joka päivä hiukan myöhempään, pimeää on kuitenkin. Mutta joka tapauksessa olen selaillut joka päivä tutusta lempparipaikasta, pinterest:istä kaiken maailman inspiraatioita valokuvaukseen. Reunasta reunaan eri projektit kiehtoo ja oman valokuvausstudion omin käsin tekeminen. Toki myös kaluston uusiminen innostaa ;) Mutta harmillisesti, se ei nyt ole ehkä ajankohtaista. Nyt olen kuitenkin päässyt niinkin pitkälle, että kuvauskohteet vaihtuu hevosen päistä hiukan erilaisempiin juttuihin. Heppaihmisenä on ollut erittäin outoa kuvata jotain muuta, kuin sitä tottumuskohdetta. Sen takia muusta aiheista postailukin on välillä hankalaa. Jännää, mitä projekteja saakaan aikaan sitten. Vaikka toki edelleen tarkkailen kuumana, milloin sähköpostiin ilmestyy heppavalokuvauspyyntöjä!

Hauskoja talviloman alkuja teille kaikille !
Palaillaan pian ... ehkä kattavamman postauksen kanssa

Kantsi muuten käydä tsekkaamassa blogin insta, otoksia siellä vähän tiiviimmin :)
mee seuraamaan tästä !

8 kommenttia:

 1. Hei! Laittelin sulle taannoin sähköpostia!:-)
  Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, oon sen lukenut mutta vastaaminen on jäänyt kiireessä :D Kiitos !

   Poista
 2. Voi vitsit kun ootkin hyvä bloggaaja ja kuvaaja! Kunpa minäkin olisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana, kiitos ! Voisin luulla, että sussa on kyllä jotain ;)

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !