3/20/2016

ÖHH.. MOI ?

Niin säälittävää tulla taas tänne kertomaan kuulumisia toistellen ''pian aktiivisuutta'' ja taas pian ollaan varmastikin samassa tilanteessa. Päässä pyörii täydellinen kuva, minkälaista blogia haluaisin kirjoittaa. Miten monipuolista ja runsasta sisältöä se pitäisikän sisällään. Nyt tuntuu vain etten saa taaskaan toteutettua kaikkea. Artsonkin kanssa on ollut ongelmia, miten saan kaikki tilaukset ajallaan. Pahimmassa tapauksessa tilaukset ovat myöhästyneet todella paljon kiitos oman aikataulun. 
Kuitenkin edelleen olen sitä mieltä, että aikaa on. Tai no oikein tiukkaan aikatauluun blogin kirjoittelu ja muu vaatii aika paljon innostusta. Kun on aikaa, yleensä tykkään rentoutua sarjojen ääressä. Deadline:ten asettaminen antaa kyllä potkua, mutta myös lisää stressiä tähän omaan sekamelska elämään, jossa jätän asiat jo valmiiski viimeisille minuuteille.
Mutta voisimme nyt tämän murhenäytelmän jälkeen palailla perinteiseen heppaelämän katsastuksiin...

Tunneilla oon päässyt vähän isompien ratsujen selkään! Anonyymit varmaan tyytyväisiä ... ;)


Been kanssa aletaan saamaan tuntumaa ratahyppelyistä, vaikka ratsastajalla on vielä parannettavaa... Tosin nyt neidin kanssa on ollut vähän taukoa ja ratsuna on toiminut vanha tuttu Bruno, jonka kanssa on tullut hypeltyäkin.Ja nyt harmillisesti mitään sen kummoisempaa fiilistelypostausta ei Horse Fairista tule, mutta oli niin ihana tapahtuma ja harmitti, kun tänä vuonna oli aikaa käydä vain yhtenä päivänä ... 


Olin myös mukana toimihenkilönä jokunen aika sitten Winter Cupissa Primuksella! Hieno kokemus pakko myöntää.Jesun kanssa käytiin jokunen aika sitten kouluvalmennuksessa naapurissa. Toki me vakavasti kotonakin ollaan treenattu ;)


Juuri tänään käytiin myös Lohjalla Power Cupin koulukarsinnoissa ja sijoituskin todennäköisesti irtosi (tosiaan kun ei oltu lopuun saakka paikalla..:D)! Pieniä mokia ja rikkoja, sekä ridaajan unohdus, mutta 61%.

Juuri nyt en voi muuta sanoa kuin vaan, että yritän löytää tasapainon arjen kanssa ja saada bloggauksen ja muun pyörimään hiukan vaivattomammin. Hyvää sunnuntai-iltaa teille vaan!


8 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Oisimpa mäkin päässyt sinne Horse Fairiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Mikö harmi... ensi vuonna sitten :)

   Poista
 2. Kiva kuulla edes välillä sustakin! Itse asiassa tää oli ihan kiva postaus, kun tekstiä ei ollut hirveää määrää, vaan kuvat kertoivat pääasioista :)

  VastaaPoista
 3. Huh, mulla on itsellä ihan sama ongelma nyt kun nää yo-kirjoitukset on päällä. Tekisi mieli kirjoittaa blogiin, mutta sitten silloin kun koulukirjoilta jää aikaa, olen usein jo niin väsynyt, ettei älyllistä tekstiä saa tuotettua. Noh, ehkä se tästä kohta, reilun viikon päästä loppuu kokeet ja eiköhän kevätkin hiukan aktivoi bloggaamaan! :)

  Tsemppiä kiireen keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on ... Ehkä me vielä löydetään aikaa !

   Poista
 4. Ihana kuulla sun kuulumisia! :) Tiiän itekki ton tunteen kun ei vaan kerkeä pitämään niin hyvää blogia yllä kuin itse haluaisi. Mullakin tossa noi ylppärit vei voimia ja vähäistä vapaa-aikaa ei jaksanut jumittaa koneen ääressä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällästä tää on :( ehkä me vielä noustaan !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !