4/18/2016

3 RUUSUKKEEN VKLP


Saralle suuret kiitokset kuvista !

Ei paha viikonloppu. Kiirettä, kisoja ja kuumetta, mutta kuitenkin tässä sunnuntai-illalla fiilis on hyvä. Radat ei olleet niitä parhaimpia, mutta ei se haittaa. Perjantaina kunto oikeastaan koki todella rankan koettelemuksen Taiston aluekisoissa (koulujen väliset urheilukilpailut!) ja totta kai siellä puolikunotisena vetelin. Launataina kuume nousi tappiin, mutta kuitenkin hyppäsin Jesun selkään ja hyppäsin naapuritallilla 50-60cm ja 80cm. Sunnuntaina, aika hirveen olon kanssa edelleen, mentiin Brunon kanssa B-merkin kouluohjelma prosentein 65,87%. Pelkkää tuskan hikeä ja verta siis koko viikonloppu :D Mutta myös hyvää fiilistä pakko myöntää! 

Lauantaina tosiaan kiirehdin (ihan liian aikaisin) aamulla tallille ja varustin Jesun ja lähdettiin sitten kävelemään kisoja kohti. Kyseessä oli punran 1-tason estekisat. Aluksi siellä juoksin joka paikkaan, kun kisahoitaja ei ollut apuna. Sain noin 5min aikaa verkkaa hyppyjä ja vielä vähemmän oppia 13 esteen radan. Kun kipeänä olin, toki myös lihakset olivat niin kipeät, että innokkaan ponin pidättely oli aivan mahdotonta. Pikkuluokka meni hiukan kaahaillen, kaarteet olivat oikeastaan ainoat pelastukset, vaikka niissäkin meinattiin suunnilleen kaatua, kun sisäpohje oli liian ja ulko-ohja jäi ... :D Joten vedettiin sitten sinivalkea ruusuke siitä ja muistin siis radankin! 80cm sujui jo hiukan paremmin. Sain jo hiukan paremman kontrollin ja tuli hyviä hyppyjä. Yksi hölmö tie tuli tokan vaiheen sarjalle. Vaihtoedot sille oli joko älyttömän pitkä tie, tai todella tiukka. Valitsin tiukan ja menisin niin läheltä esteitä, jotta tulisi mahdollisimman iso tie. Toinen ratsukko oli kuitenkin siinä niin, joten tie leikkaantui hiukan. Laukka hiipui hiukan, mutta yllättäen paikka sattui todella hyvin ja poni selviytyi! Taputukset ja sininen ruusuke! Neiti oli kyllä aivan liekeissä ja teki kyllä isoja loikkia monille esteille :D Hyvin fiiliksin sit power cup -karsintoihin ensi sunnuntaina.

Sunnuntai oli aivan ihanan rento ja kiva. Pitkä tosin. Aamulla oli ongelmia ponin harjan kanssa, nimittäin se on yksi vaikeimmista, joita olen yrittänyt saada kuriin! Onneksi päästiin radalle ja harjakin oli ihan ok. Verkassa heppa oli ok. Väistöt tuotti ongelmia ja poni oli hiukan hidas pohkeelle. Se teki käynnissä etupäästäkin hiukan epätasaisen. Radalla fiilis oli niin kuollut ja tuntui, että pyörtyisin minä hetkenä hyvänsä. Siellä oli paljon hienosäädön varaa ja isompia mokia, mutta ihan ok kokonasuus. Päätin tehdä radasta videoanalyysin ekaa kertaa. Katsoin tosiaan radan ensimmäisen kerran, kun aloin nauhottaa ääntä, joten kaikkia mielipiteitä (omia että tuomarin) en saanut sanottua ja sanojen haparointiakin esiintyi :D Mutta ehkä se paranee tästä, jos alan näitä tekemään enemmän! Inspiraatiota olen siis saanut Aadan videoanalyyseistä ja monista muista blogeista, joissa on esiintynyt samanlaisia videoita. 12 kommenttia:

 1. Kuva postaus ja itse tykkään kattoo videoita noilla analyyseillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla ! ehkä ne paranee ajan myötä jos niitä alan tekee :D

   Poista
 2. Todella onnistuneita kuvia! Onnea ruusukkeesta! :) Tää video oli todella kiva, tykkäsin etenkin tuosta, kun puhuit tuolla taustalla! Tuo rata tuntuu todella pitkältä, itse ei todellakaan muistaisi sitä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kiva että pidit ! joo b-merkki on aika pitkä rata :D

   Poista
 3. Oot aika pitkän näkönen noiden molempien ponien selässä ei siis millään pahalla :)

  VastaaPoista
 4. Ihan sikahyvin! Ihme teräs-Sofia, kun kuumeessa meet noin hyvin!! :D Onnea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä oon nyt tositosi pitkään ollu puolikuollut ! jo sen tamperereissun jälkeen, ihan uskomatonta :D kiitoos <3

   Poista
 5. Okei nyt näytti varsinkin koulurata upeelta! En tiedä mitä sulle on tapahtunu mutta nyt näytti hienolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kun vahvuudet osuu hiukan paremmin kohdillensa ja poni on kokenut, niin mikäs siinä :D !

   Poista
 6. Vautsi onnea! ♥ Kivoja kuvia ja hyvä video selityksineen :)

  VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !