4/10/2016

HANKALA LAJI

vai vaan mahdottoman huono ratsastaja?

Kaikki on mennyt hyvin ratsastuksen suhteen lähiaikoina, hyviä tunteja ja hyviä fiiliksiä. Jotenkin tänään kisojen jälkeen mietin kaikkea mahdollista ja ei vitsi tuntuu, kuin en osaisi mitään. Muut tutut ja kaverit kisaa hyvin tuloksin ja pääsevät eteenpäin. Kun katsoo itseäni, ei tunnu oikein samalta. Juuri autossa juttelin tän hetkisestä ratsastuskoulumeiningistä kaverin kanssa ja tajusin, oon oikeasti mennyt ainoat kaksi kertaa 80cm rataa ratsastuskoululla ja varmaankin miljoona 60cm. He B:een ratojakin on tullut mittariin kokonaisuudessaan 3, tosin hyvin tuloksin. Tänään Jesu tuntui hyvältä ja rata oli tasainen. Kuitenkin meille irtosi 63%, okei ei se pahimmasta päästä. Mutta se oli he C. Jos on kisannut aktiivisesti 3 vuotta ja saa hikisesti helposta luokasta juuri ja juuri yli 60%, pitäisikö jotenkin reagoida tai jotain? En oo ihan varma. Kuitenkin tuntuu etten varmaan koskaan pääse enää pidemmälle kuin tasolla missä juuri nyt olen hikisesti.

Huuh, Beenkin kanssa menee niin hankalasti. Vaikka pientä edistymistä näenkin, ei tilanne täytä laajassa mittakaavassa kovinkaan hyvältä. Se vaan on niin hankala.  Nyt ollaan päästy siinä eteenpäin, että annan sille vähän vapautta. Se huolehtii omista jaloistaan enkä kontrolloi liikaa. Kuitenkaan millään taitoarvosteluradalla ei pisteitä tipu. Katotaan, päästäänkö ees esteillä 60cm pidemmälle. Mutta kai voi vähän iloita, sillä ratavalkka oli yksi parhaimmin sujuneista tunneista taas vaihteeksi.Mutta, ei tää helppo laji ole tosiaan ja on pelkästään tuskaa ja hikeä suurimmmaksi osaksi. Nyt olis edessä ensi viikonloppuna la estekisat jesun kanssa, 50/60 ja 70/80. Su taas he B, todennäköisesti Brunolla. Sitten seuraavana vklp jatketaan Hangossa power cupin esteosuudella eli 80cm ja otetaan varmaan joku pikkunen luokka alle. Ja kyllä, iloa elämään. Saatiin järkättyä pw karsintapaikka Hangosta! Kun kaikki tuntui jo mahdottomalta, otettiin vähän pidempi matka vaan ja saatiin paikka. Ihanaa, ihanaa... Jos me vaikka aluekarsintoihin päästäisiin !

4 kommenttia:

 1. Hyvinhän tuo näkyy menevän! Äläpäs Söfö höpötä, sä oot oikeesti tosi taitava! :) Mutta hyvä, ettei tää laji kuitenkaan ihan pelkkää tuskaa ole, vaan välillä tulee niitä onnistumisen tunteitakin! Ne on kaikista tärkeimpiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin e se huonoltakaan tuntunut, mutta on vähän sellainen fiilis, ettei edes taidot riittäis parempaan ... tai hankala selittää :D Niin, niitä on kyllä todella harvoin nykyään.

   Poista
 2. Tää laji on kyllä siitä hauska, että aina voi oppia jotain uutta :) Se ei kuitenkaan tapahdu hetkessä ja itsellekin on tullut turhautumisia. Silloin on hyvä ottaa hetki rennommin ja keskittyä siihen, että ratsastus on hauskaa. Sen jälkeen on paljon helpompi jatkaa kehittymistä :) Mutta hei, mahtavaa, että pääsette tuonne Hankoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, kuin se olisikin niin helppoa .. :D Jep !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !