5/01/2016

TULISPA JO KESÄ


Oikeasti nyt on niin vähän aikaa maailman parhaimpaan vuodenaikaan ja lomaan, nimittäin kesään! Hiljalleen olen keräillyt mitä hullunkurisimpia juttjua kesän have to do -listaan ja toki on niitä ihan asiallisiakin... Tämän jo kerran joskus olen tehnyt ja nyt taas uudestaan! Heti alkuun olen jo listannut heppajuttuja, joita odottelen innolla.

12.7 Nokka osoittaa kohti Riilahtea. Meitä odottaa Billnäsin ratsastuskeskusken järjestämä 3 päivän tehovalmennus! Tämä leirithän menee todella nopsaan ja ilmottautuminen lähti omalta osalta myöhässä. Tilaa ei ollut paitsi oman hevosen kanssa. Ette arvaakaan, mikä setviminen sitten syntyi ja nyt Jesu lähtee messiin! 

15.7 On kesäkisojen ensimmäinen kisapäivä. Nämähän ovat vain siis seurakisat ratsastuskoululla, mutta ne ovat jääneet moneen otteeseen itseltä pois ja nyt näyttäisi siltä, että pääsn vihdoin kamppailemaan Majoranin kesä cupista!

18.7 Alkaa perinteinen tehokurssi edelleen esteiden merkeissä. Mitään kummoisia uutuuksia tai muutoksia ei ole, mutta eihän tätä koskaan malta odottaa! Ja huomasin, että nämä heppajutut iskevät aika peräkkäin :D Heppainen heinäkuu siis tiedossa!

Kisoja, kisoja ja kisoja on myös tiedossa jonkun verran! Jesun kanssa varmasti tullaan kiertelemään 2-tason estekisoja ja pieni mahdollisuus myös päästä Ypäjän kisaviikolle, nimittäin siellä pidetään power cupin finaali. Ratsastuskoulusta lähdetään myös kesällä jonnekin, mutta jätetään se vielä yllätykseksi ;) Asia ei ole vielä nimittäin täysin päätetty!Sitten niihin have to do -juttuihin!

Lähde telttailemaan. Oon joskus ollut partiossa eli eiköhän taidot löydy (no eei mulla tulee olemaan ammattilainen mukana) ;)

Käy muualla kuin kotikuntosalilla. Omassa kuntosalissa on se hyvä etu, että voin käydä missä tahansa eri paikkakunnan salilla!

Suppaile Stadissa. Ikuinen unelmani suppailla auringonlaskussa ihanassa lämmössä!

Käy luonnonpuistossa. Jotenkin niin hassu kohta, mutta mä haluan haluan ...

Roadtrip! Autoahan ei nyt ole käytettävissä, mutta skoballa 45km tuntivauhdilla mennään ;)

Koita viittä uutta eri reseptiä. Vanha tuttu Pinterest sisältää vaikka mitä ja haluan vihdoin yrittää tehdä jotain löydöksistäni :D

Yritä kuitenkin syödä hyvällä ruokavaliolla. Pienet herkut silloin tällöin ei haittaa, mutta ei luisuta tieltä liikaa.

Ota kameraa enemmän mukaan myös muualle kuin tallille. Haluan saada paljon monipuolisia kuvia tältä kesältä!

Tee ainakin yli 5 erillaista videota. Se tuo blogiin varmasti vähän väriä. Muutenkin niistä olen kovin innostunut nykyään.

Postaa ainakin kaksi kertaa viikossa. Pieniä tavoitteita blogin suhteen.

Lue ainakin 2 kirjaa. Niin laiska tässä hommassa, mutta tykkään kuitenkin lukea nykyään yhä enemmän!

Yritä pitää unirytmi. Jepjep...

Vietä aktiivinen kesä. Tarkemmin ottaen ole kavereiden kanssa ja ole menossa äläkä jää paikalleen tai kotiin nurkkaan.

Nauti.

Mitä te teette kesällä?

18 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Pitäis varmaan itsekin listailla vähän kaikkea mitä haluan kesällä tehdä! Enimmäkseen vaan ratsastan koko kesän ja oon tallilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! joo näitä on ihana listailla :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyviltä suunnitelmilta! Itse olen kokeillut sub-lautailua ja haaveena olisi saada oma lauta jolla voisi tuossa järven rannalla subbailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Oi, se vaikuttaa niin kivalta, toivottavasti sun unelmasi toteutuu :)

   Poista
 3. Voitko tehä sun kisuista postauksen? Olen itse mietinnyt saman rotuista kissaa niin olisi kiva kuulla kokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tosi kiva kuulla, että joku on kiinnostunut! Juu, ehdottomasti voin :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Voisin iteki tehä tämmösen summer bucket listin (kun tajusin, et nythän alko jo toukokuu.. hehe). Mä voisin muuten lähtee sun kanssa kansallispuistoon käymään, se ois siistiä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Joo tee ihmeessä :) Hehe, pitääpi alkaa suunnittelemaan ;)

   Poista
 5. Tää eka kuva on ihan mielettömän hieno! Vitsit, toi Roadrip kuulostaa kyllä mahtavalta ja sen voisin itsekin toteuttaa :DD Todella mahtava postaus ja hyvältä kuulostavia kohtia oot keksiny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo se oli yllättävn hieno kännykkäkuva! Joo, kaikkea uutta kannattaa kokeilla, niistä syntyy niin kivoja muistoja :) Kiitos kiitos <3

   Poista
 6. Ootko vieläkin kasvissyöjä ? :) kiva postaus !

  VastaaPoista
 7. roadtrip ku saral on sit auto 8))) inssi ois parin viikon pääst.

  VastaaPoista
 8. Miksi pitää unirytmi, kun se kesäloma on vihdoin täällä. Suomen kesässä nimenomaan parasta on juurikin se, että täällä on yöttömät yöt. Minkä voi viettää, vaikka perheen taikka kaverin kanssa valvoen, miten nyt itse tykkääkin. Nauttisit kerrankin ja ottaisit elämän rennosti. Mitä blogistasi voi nyt siis päätellä, että melko stressaava, järjestelmällinen ja kireä pipoinen likka. Mutta hyvää kesäloman jatkoa, Sofia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, olen juuri sellainen :D tai no korjauksena epäjärjestelmällinen, ja stressaa kun hommat on ihan sekaisin ! kiitos hyvistä neuvoista, kyllä tässä on rentouttava kesä joka puolin edessä. ps voin sanoa ettei loman alettua olla menty ennen 1 yöllä nukkumaan ;) se vaan ikävä näkyy silmäpusseina ... kiitos vielä ja samat sanat !

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !