5/06/2016

TYÖLÄS TOUKOKUUKuvat ovat keskiviikonn tunneilta, joilta nyt jäi ... No hiukan sellainen taidot ei riitä -fiilis. Homma jäi vähän liikaa käsiin, mutta tuli pätkiä. Kuitenkin siinä todennäköisesti kaksi uljasta semeratsua! Beellä pitäis hypätä eka vähän korkeampi rata, 75cm ja Brunon kanssa tuttu B-merkki. Huomaa siis, että ollaan vaihdettu poniluokasta junnuihin! Ikä hipoo sitä 16 vuotta ja jalatkin kasvaa edelleen :D Seuramestaruudet sijoittuu toukokuun vikoille viikoille. Sitä ennen ei kisoja ole, mutta treeni käy ratsastuskoululla sekä Jesun kanssa. 

Pian kesäloma! Sitä ennen on kyllä kova ja hikinen matka tämän toukokuun... Peruskoulu on niin lopuillaan ja hommaa riittää mukavasti, kun kokeita näillä seuraavilla 2 viikolla on 5kpl ja palautuksia myös riittää. Ysien musikaalinkin kanssa riittää ihan liikaa tekemistä. Puolet viikosta menee suunnilleen siihen! + Sitten heppailut ja muut. Mutta innoissani mä porskutan oikeastaan eteenpäin.

Jesu paranee koko ajan. On toki huonoja päiviä, mutta kehitystä huomaa. On niin ihanaa saada tulosta kovan työn jälkeen. Me mentiin eilen rataharjoituksissa he B kn special ja poni tuntui aika normaalilta verkassa, mutta mä olin muuten vaan tosi hukassa. Radalla oli vähän sellainen huh olo ja ajattelin, että se oli ihan ok. Tasainen ja hyviä pätkiä. Kuitekin napattiin 70%! Pitkään johdettiin luokkaa, mutta lopulta yksi ohitti 0,2%. Midän yksi heikkous, laukka-käynti siirtyminen kaipaa todella treeniä.  Tuomarilla oli kivoja kommentteja. Kehui ponin liikkeitä ja omaa istuntaani joka on kyllä kehittynyt), mutta kaipasi täsmällisyyttä. Nyt on aika hyvä fiilis lähteä powercupin koulukarsintoihin, kun on sama rata, samssa paikassa ja samalla tuomarilla. Radalla poni kyllä liikkui todella kivasti. Aina olen miettinyt ettei kapasiteetti riittäisi he A:n luokkiin, mutta kovalla työllä se ehkä voisi olla mahdollista. Lisää lihasta, ryhdikkyyttä ja enemmän takapäätä ja kootumpaa. Mutta ehkä me ei sinne saakka päästä, ennen kuin meidän yhteistyö loppuu. Mutta tää oli hyvä hyvää jatkoa meidän he B radoille.

ps. blogin ulkomuoto on vaihtumassa piakoin, kun aikaa löytyy!


5 kommenttia:

 1. Alat olee jo poneille pikkasen liian pitä, näyttää nimittäin hassulta ku oon ite iso ja poni pieni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä toi nyt pahalta näytä. Tällä hetkellä on paljon isompiakin poniratsastajia ja hyvin näyttää sujuvan.

   Poista
  2. nimenomaan, istunnassa ei mitään siitä johtuvia ongelmia ei oo. mut jos kovasti sydäntä koskettaa, niin ei tarvitse koskee enää keväällä ;)

   Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !